Yandex Metrica

Kadın ve çocukların katili PKK bu 8 Mart'ı da boş geçmedi: Örgüt propagandasına kadınları alet ettiler

Kadın ve çocukların katili PKK bu 8 Mart'ı da boş geçmedi: Örgüt propagandasına kadınları alet ettiler

Kadın ve çocukların katili PKK, 8 Mart Kadınlar Günü'nü örgüt propagandasına çevirmek için meydanlardaydı. Feminist kaygılarla sokağa çıkan kadınlardan bazıları terör örgütlerinin oyununa alet oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:56

PKK, FETÖ ve DHKP/C başta olmak üzere kadın ve çocukların katili pek çok terör örgütü, kendi propagandaları için bu seneki 8 Mart'ı da boş geçmedi. Terör saldırıları sonucu çocuğunu ya da eşini kaybetmiş binlerce kadının varlığına rağmen 'kadın hakları' maskesi takmaktan çekinmeyen terör destekçileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yine sokaklardaydı. 

Terör örgütü PKK'ya bağlı yayın organları Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kadınların düzenlediği gösterilerin fotoğraflarını kullanarak teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın propagandasını yaptı. "Kadınlar İmralı'nın kapısını açacak" başlığıyla servis edilen haberlerde yine terör destekçiliği yine masum gösterilmeye çalışıldı. 

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

'KADIN HAKLARI' YİNE PERDELEME OLDU

PKK'nın Irak'taki kollarından YBŞ ise Sincar (Şengal) bölgesini ikinci Kandil yapma amacını gözlerden ustalıkla saklamaya çalışarak kadınların arkasına gizlenmeye gayret gösterdi. "Şengal kadın eliyle inşa edilecek" başlığıyla verilen haberde, örgütün Suriye ve Irak'ta ABD desteğiyle yürüttüğü işgaller 'kadın hakları' perdesi altında yumuşatılıp meşrulaştırılmak istendi. 

Kadın ve bebeklerin katili cani örgütün 8 Mart'ı kullandığı sahalardan biri de Suriye oldu. PKK'lı kadın teröristlerden oluşan YPJ adlı terör örgütüne Irak peşmergesinden geldiği iddia edilen kutlama mesajı, örgüt medyasının başlığa çektiği unsurlardan oldu. 

Özellikle metropollerde, "Feminist özsavunma", "Kadınlar devrim istiyor", "Erkek-devlet şiddetine karşı kadın devrimi", "Kadınlar erkek devlete karşı alanlarda" gibi pankartların bulunduğu eylemlere katılanların bir kısmı, Türkiye'yi bölmeye yeminli terör örgütlerinin figüranı olarak kullanıldıklarından habersiz şekilde yine sokakları doldurdu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading