Yandex Metrica

Kadın hakları üzerinden duyar kasan Melek Mosso'nun ikiyüzlü tavrı tepki çekince özür diledi

Kadın hakları üzerinden duyar kasan Melek Mosso'nun ikiyüzlü tavrı tepki çekince özür diledi

Katıldığı bir ödül töreninde kadın haklarıyla ilgili açıklama yapan şarkıcı Melek Mosso'nun, bir sokak röportajında ağır küfürler eden kadının ve oy kullandığı gün o kadın gibi giyindiği bir fotoğrafı paylaşmasıyla sergilediği tutarsızlık büyük tepki çekti. Paylaşımın ardından Mosso'ya tepki yağdı ve sosyal medya kullanıcıları konserlerinin iptal edilmesi çağrısında bulundu. Geri adım atmak zorunda kalan Mosso, paylaşımından dolayı özür dileyerek, 8 Haziran'daki konserini de iptal ettiğini duyurdu.

Gündem

06.04.2024, 20:34

Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlen Cannes Film Festivali'nin ödül töreninde kadınların hor görüldüğü toplumda yaşadığını iddia ederek alenen Türkiye'yi şikayet eden Merve Dizdar'ın algı çalışmasına Melek Mosso da katıldı.

Kadın hakları üzerinden algı çalışmaları yürüten ünlü şarkıcı Melek Mosso, katıldığı bir ödül töreninde de kadın haklarında duyar kasan bir konuşma yaptı. Ancak Mosso'nun, sosyal medyadaki paylaşımları ise kendiyle çeliştiğini gözler önüne serdi.

Seçim sonuçlarını hazmedemeyen Mosso'nun, AK Partili bir kadına ağır küfürler eden kadının fotoğrafını paylaşması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

SÖZLERİNDEN ALAKASIZ YAŞADIĞININ BELGESİ: KADINA KÜFÜR EDENİ TAKLİT ETTİ

Mosso, oy kullanmaya giderken de AK Partili kadınlara küfür eden kadının kıyafetleriyle birebir giyinmiş, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa ise "Seçim kombinim hazır" notunu düşmüştü.

Böylelikle 'kadın hakları' ve 'kadınlara özgürlük' çığlıkları atan Melek Mosso'nun yaptığı paylaşım kendi ikiyüzlülüğünü gösterdi.

Tepki toplayan şarkıcı, son olarak kadın haklarından bahsederken AK Partililere küfür eden kadının fotoğrafının olduğu ve 'Benim idoller' yazılı bir tweet'i retweetlediği ve yorum yaptığı görüldü.

AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! AK Parti'den İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı! Haberi Görüntüle

''KONSERLERİ İPTAL EDİLSİN'' ÇAĞRILARI YAPILDI 

Sosyal medya kullanıcıları da kadını hedef alan Mosso'ya tepki yağdırdı. Birçok kullanıcı, sosyal medyada gündem olan şarkıcının konserlerinin iptal edilmesi için paylaşımda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading