Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kadıköy'de kar altında kira yardımı istemişlerdi! Haluk Levent'ten video ile ilgili çarpıcı açıklama geldi

Kadıköy'de kar altında kira yardımı istemişlerdi! Haluk Levent'ten video ile ilgili çarpıcı açıklama geldi

Sosyal medyada dün akşam saatlerinde dolaşıma giren bir videoda, yaşlı bir çiftin Kadıköy'de sokakta kar yağarken kira yardımı istediği görüntülemişti. Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrası Haluk Levent, olayın araştırıldığını ve videonun kurgu olduğunu dile getirdi.

Gündem

23.01.2024, 18:41

İstanbul'da dün  akşam saatlerinde sosyal medyada yayılmaya başlayan bir video herkesi hüzünlendirdi. Kadıköy'de çekildiği belirtilen görüntülerde yaşlı çiftin karlar altında yardım istediği görüldü.

2024 KAHRAMANMARAŞ-DULKADİROĞLU SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu'nda hangi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİLİĞİ EKİPLERİ YAŞLI ÇİFTİ BULMAK İÇİN YOĞUN BİR ÇABA HARCADI

Video kısa sürede çok sayıda görüntülenmeye ulaşırken, yaşlı çiftin yardım feryadını görenler destek vermek adına çifte ulaşmak için girişimlerde bulundu. Öte yandan İstanbul Valiliği ekipleri de yaşlı çifti bulmak için yoğun bir çaba harcadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz Bayramı paylaşımı: Orta Asya'dan Balkanlar'a... Haberi Görüntüle

HALUK LEVENT'TEN AÇIKLAMA

Herkesin merak ettiği yaşlı çiftle ilgili detaylara ulaşan Haluk Levent ve Ahbap ekibi, tüyleri diken diken eden bir olayla karşılaştı. 

Sosyal medyada çiftin paylaşıldığı bir videonun altına yorum yapan Haluk Levent, "Olay araştırıldı. Böyle bir durum yok. Maalesef kurgulanmış." dedi.

İstanbul Newroz nerede, ne zaman kutlanacak 2024? Nevruz nedir, neden... Haberi Görüntüle

YAŞLI ÇİFTİN EV SAHİBİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, dün sosyal medyada sıkça paylaşılan "Kiramızı ödeyemiyoruz lütfen bize yardım eder misiniz? Çok zor durumdayız." içerikli videoda yer alan kişilerle ilgili çalışma gerçekleştirildiği belirtildi.
Görüntülerde yer alan çiftin, Ataşehir'de ikamet eden 43 yaşındaki F.D. ile 49 yaşındaki H.K. olduğu bildirilen açıklamada, birlikte yaşadıkları dairenin F.D. adına kayıtlı bulunduğu ifade edildi.
Açıklamada, F.D'nin aylık 991 lira engelli aylığı ve 91 lira elektrik tüketim desteği aldığı, ayrıca son bir yılda kendisine Kaymakamlık tarafından 1700 lira nakdi yardım yapıldığı kaydedildi.

Şişli'de iftar çadırı kuruldu mu, kurulacak mı? 2020 Şişli Ramazan... Haberi Görüntüle

1652 LİRA ENGELLİ AYLIĞI ALIYORLAR

Engelli aylığı olarak 661 lira alan H.K. isimli kadına ise son bir yılda Kaymakamlıkça 1611 lira nakdi yardım yapıldığı belirtilen açıklamada, bu kişilerin toplamda 1652 lira engelli aylığı aldığı bildirildi.

Açıklamada, son bir yılda 4 bin 403 lira nakdi yardım ile kömür desteği de sağlanan F.D. ve H.K. hakkında "dilencilik yapmak ve yaptırmak" eylemlerinden birçok kez idari işlem yapıldığı kaydedildi.

Kasadaki parayı bitirme yarışı! CHP'nin yeni adayından mevcut başkana sitem:... Haberi Görüntüle

'KURGU DEĞİL' YALANI SUYA DÜŞTÜ

Farklı bir aileyi videodaki çift olarak paylaşarak Haluk Levent'e 'Kurgu değil' mesajı atanlara Levent'ten, "Bazı arkadaşlarımız bu fotoyu gösterip “aile bulundu ki niye kurgu dediniz “ diye bizlere twit atmış. Bu videodaki kadın ile fotodaki kadın aynı kişi değil. Zaten bu ablamızı da araştırdık. Durumları kötü. Dilencilik de yapıyorlar. Fakat videodaki kişiler bunlar değil." cevabı geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading