Yandex Metrica
SON DAKİKA

Kadıköy'de binada doğalgaz patlaması! 3 vatandaşımızı kaybettik

Son dakika haberleri... Kadıköy'de bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlamada 3 vatandaş hayatını kaybetti. Olay sonrası iki binaya daha sıçrayan yangın söndürülürken, ekipler soruşturma başlattı.

Gündem

23.01.2024, 19:55

İstanbul Kadıköy'de bir binada ilk belirlemelere göre dogalgaz sıkışması nedeniyle meydana geldi. Olay sonrası çıkan yangın  iki binaya daha sıçrarken, 3 vatandaşımızın patlamada yaşamını yitirdiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak'ta bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada çıkan yangın daha sonra iki binaya daha sıçradı.. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekipler, binada soğutma çalışması başlattı.

MİT bu kez Kamışlı'da avladı: PKK'nın sözde sorumlularından Halil Tekin... Haberi Görüntüle

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA 

Patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından, “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğalgaz patlamasında bir yabancı uyruklu yaralımız var. Bir kişi kurtarıldı. Yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Bina içinde itfaiye ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. İstanbul’umuza geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

Yılmaz Özdil'den CHP'ye cami tepkisi: Sadece heykel yapmıyoruz demek için... Haberi Görüntüle

KAHREDEN BİLGİYİ DAHA SONRA VERDİ

Bu açıklamadan kısa bir süre sonraysa Vali Yerlikaya, “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğal gaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP- TİP arasındaki kirli pazarlık ortaya çıktı: TİP'in Hatay adayı... Haberi Görüntüle

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Yaşanan olayla ilgili İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerden ikisinin kimliklerinin belirlendiği ifade edildi.  Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugün saat 19.05'te, Kadıköy İlçemiz Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak 34 numaralı binada patlama ve sonrasında yangın meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, 112 Acil Sağlık, güvenlik ve AFAD ekipleri sevk edilmiştir. Olayda Özbekistan uyruklu (A.K) yaralanmış olup, 112 Acil Sağlık ekiplerince sevk edildiği hastanede tedavi altına alınmıştır. Binadaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmüş, soğutma ve arama çalışmaları başlatılmıştır. Yapılan arama çalışmalarında maalesef, yaralı (A.K)'nın 68 yaşındaki babası (M.K) ile 10 yaşındaki kızı (N.K) ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Yaşanan elim olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralımıza acil şifalar diliyoruz. İtfaiye, Emniyet, AFAD ve İGDAŞ ekiplerinin patlama ve yangının kesin sebebine ilişkin incelemeleri tamamlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading