Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kadıköy Belediyesi hangi partide? Kadıköy Belediyesi Başkanı kim?

Kadıköy Belediyesi hangi partide? Kadıköy Belediyesi Başkanı kim?

Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu düzenlendi. Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonunda 224 kişi hakkında örgütlü olarak rüşvet almak, rüşvet vermek, rüşvete aracılık etmek ve resmi belgede sahtecilik suçları için gözaltı kararı verildi. Bu haber sonrasında vatandaşlar Kadıköy Belediyesi hangi partide diye merak etmeye başladı. Peki Kadıköy Belediyesi hangi partide? Kadıköy Belediyesi Başkanı kim?

Gündem

27.01.2024, 03:57

Kadıköy Belediyesi hangi partide araması günün en çok arananları arasına girdi. Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu düzenlendi ve 224 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Bu olay sonrasında vatandaşlar Kadıköy Belediyesi hangi partide diye araştırma yapıyor. Peki Kadıköy Belediyesi hangi partide? Kadıköy Belediyesi Başkanı kim?

2024 ÖSYM AİS başvuru ekranı! YKS 2. geç başvuru nasıl... Haberi Görüntüle

KADIKÖY BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

İstanbul ilçelerinden olan Kadıköy'ü, Cumhuriyet Halk Partisi yönetmektedir.

Tuncay Yılmaz kimdir? Tuncay Yılmaz ne iş yapıyor, hangi partiden? Haberi Görüntüle

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Maltepe Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'dır.

3 suç örgütü daha çökertildi! MAHZEN-16 ile 63 şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

ŞERDİL DARA ODABAŞI KİMDİR?

Şerdil Dara Odabaşı, 12 Kasım 1973 ' te Siverek'te doğdu.

Şerdil Dara Odabaşı, üniversitelerde parti gençlik kollarının kurulamadığı dönemde, sosyal demokrat gençliği örgütlemek amacı ile kurulan Sosyal Demokrat Üniversiteliler Platformu'nun İstanbul Üniversitesi Temsilciliği'ni ve Genel Başkanlığı' nı yaptı.

Üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra 3D (Dayanışma, Demokrasi, Değişim) Hareketi olarak bilinen derneğin kuruluşunda bulunan Odabaşı, 1994 yerel seçimlerinden sonra Oğuz Kaan Salıcı' nın CHP İstanbul il başkanı seçildiği dönemde il başkan yardımcısı görevini yürüttü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading