Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kabine iki hafta sonra toplanıyor! Masada 7 önemli başlık var

Kabine iki hafta sonra toplanıyor! Masada 7 önemli başlık var

Kabine toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek. 2 haftalık aranın ardından toplanacak olan Kabine'nin gündeminde 7 önemli konu var.

Gündem

23.01.2024, 18:49

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 2 haftalık aranın ardından toplanacak. Beştepe'deki toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.

22 Mart 2024 Erzurum'da okullar tatil mi? Yarın Erzurum'da okullar... Haberi Görüntüle

EKONOMİK GELİŞMELER

TRT Haber'in akgtardığı bilgiye göre; Kabine Toplantısı'nda ekonomideki gelişmeler ele alınacak. Temel gıdada KDV indiriminin de yer aldığı yeni teşvik ve tedbir paketinin piyasalara nasıl yansıdığı değerlendirilecek. Özellikle fahiş fiyat uygulaması ve enflasyonla mücadelede atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak. Enerji yönetimi yüksek elektrik fiyatlarına yönelik hazırladığı paketi kabinenin gündemine getirecek.

CHP'de DEM krizi! Diyarbakır İl Başkanı Atik, Burcu Köksal'ı hedef... Haberi Görüntüle

UKRAYNA-RUSYA GERİLİMİ 

Kabine'nin bir diğer gündem başlığı, Ukrayna ile Rusya arasında giderek artan gerilim olacak. Bölgede tansiyonun düşürülmesi için hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem de kurmaylarının yürüttüğü temaslar görüşülecek. Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin hazırlıklar ele alınacak.Toplantıda, Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkiler ve İsrail Cumhurbaşkanı'nın gelecek ay gerçekleşecek Türkiye ziyareti de değerlendirilecek.

Genel merkez panikledi: Anket sonuçları CHP'yi şaşırttı! CHP güvendiği iki... Haberi Görüntüle

DIŞ POLİTİKA ADIMLARI ELE ALINACAK

Ermenistan ile özel temsilciler düzeyinde yürütülen görüşmelerde gelinen son durum gözden geçirilecek. Yunanistan'ın Ege'de gayri askeri statüdeki adalara yönelik ihlalleri ve buna karşı yürütülecek politika gözden geçirilecek.

2024 NEVŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Nevşehir'de hangi... Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE VE PANDEMİ

Kabine Toplantısı'nda yurt içi ve sınır ötesinde yürütülen terörle mücadele operasyonları ve koronavirüs salgınına yönelik adımlar değerlendirilecek.

Rusya ile NATO savaşa mı giriyor? Rus füzesi NATO hava... Haberi Görüntüle

SESLENİŞ KONUŞMASI YAPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından 'Millete Sesleniş' konuşması yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading