Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kabine değişiyor mu? Kabinede hangi isimler yer alacak? Yeni dönemde Kabine nasıl olacak?

Kabine değişiyor mu? Kabinede hangi isimler yer alacak? Yeni dönemde Kabine nasıl olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Yeni dönem kabine hakkında açıklamalarda bulundu. Bu gelişmenin arından vatandaşlar kabinede hangi isimlerin yer alacağını araştırmaya başladı. Peki, Kabine değişiyor mu? Kabinede hangi isimler yer alacak? Yeni Dönemde Kabine nasıl olacak?

Gündem

23.01.2024, 20:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan kabineye ilişkin açıklamaları sonrasında vatandaşlar yeni dönem kabinede hangi isimler alacağını ve kabinenin değişip değişmeyeceği araştırılıyor. Peki, Kabine değişiyor mu? Kabinede hangi isimler yer alacak? Yeni Dönemde Kabine nasıl olacak?

KABİNE DEĞİŞİYOR MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönem kabine ile ilgili şu ifadelere yer verdi: "9 Nisan'da aday listelerimizi teslim edeceğiz. 3 dönem kuralı ve diğer sebeplerle yeni isimler yer alacak, arkadaşlarımızın bir kısmı ile devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Günü geldiğinde bayrağı, onu aynı menzile taşımaya devam edecek bir başkasına devretmek kaçınılmazdır. Bakanlarımız hizmetleri 14 Mayıs'tan sonra Meclis'te sürdürecekler. Seçimleri kazandıktan sonra kabineden yeni isimlere görev vereceğiz" ifadelerinde bulundu.

Seçim sonrası hangi isimlerin kabinede olacağı ile ilgili şuan bilgi bulunmuyor. Kabine ile ilgili gelişmeler oldukça haberimizin içinde yer alacaktır

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading