Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı hizmet veremiyor! Seferler aksadı: Vatandaş yürümek zorunda kaldı
Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda, bir kamyonun enerji hattına takılması sonucu, seferler Kabataş ile Sirkeci arasında ve Yusufpaşa ile Bağcılar arasında devam ediyor.
2023-10-28 00:00:00
Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda bir inşaat firmasına ait damperli kamyonun katener (enerji) telini kopardığı bildirildi.
BEKLEYENLER MAĞDUR OLDU
Bu nedenle seferlerin Kabataş-Sirkeci ve Yusufpaşa-Bağcılar istasyonları arasında gerçekleştirildiği belirtildi. Arıza sebebiyle Sultanahmet ve Beyazıt istasyonlarında bekleyen vatandaşların mağdur olduğu, kimilerin ise yürümek zorunda kaldığı ve gişelerin önünde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.
Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı'nda arıza. Vatandaşlar yoluna yürüyerek devam ediyor. pic.twitter.com/s3ogG6e59b
— İstanbul Gündem (@istgundem) October 28, 2023
TR Haber