Yandex Metrica

'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz'e 'dolandırıcılık' suçundan yeniden tutuklama kararı

'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz'e 'dolandırıcılık' suçundan yeniden tutuklama kararı

Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para toplayarak projeyi tamamlamadığı iddia edilen ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı verildi.

Gündem

27.01.2024, 08:24

İstanbul Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. 

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Fadıl Akgündüz Siirt'ten Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile bağlandı. Fadıl Akgündüz'ün yeğeni sanık Mehmet Salih Obut ile çok sayıda müşteki ve taraf avukatı da salonda hazır bulundu. Duruşmada, müştekilerin beyanlarının alınmasının ardından Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

FADIL AKGÜNDÜZ VE YEĞENİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

Mütalaada, Akgündüz ve Mehmet Salih Obut'un "dolandırıcılık" suçundan cezalandırılmaları ve tutuklanmaları istendi. Mahkeme heyeti, Akgündüz ve Obut'un tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS sonuçları belli oldu mu? TUS ÖSYM 1. Dönem sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? TUS... Haberi Görüntüle

2017'DE TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Dava dosyası soruşturma aşamasındayken 22 Mart 2015'te tutuklanan Fatih Akgündüz, 28 Mart 2017'deki duruşmada tahliye edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading