Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jelibon rezervi olayı nedir? Jelibon nasıl yapılır? Twitter'da gündem olan jelibon madeni olayı ne?

Jelibon rezervi olayı nedir? Jelibon nasıl yapılır? Twitter'da gündem olan jelibon madeni olayı ne?

Jelibon rezervi olayı gündemde yerini aldı. Sosyal medya uygulaması olan Twitter'da konuşulan şaka iddiası, Melih Gökçek'in açıklamasıyla TT oldu. Bu olay sonrasında binlerce kişi jelibon etiketiyle paylaşım yapmaya başladı. Peki Jelibon rezervi olayı nedir? Jelibon nasıl yapılır? Twitter'da gündem olan jelibon madeni olayı ne?

Gündem

25.03.2024, 21:04

Jelibon madeni gündem oldu. Vatandaşlar internette jelibon rezervi olayı hakkında bilgi edinmek istiyor. Jelibon madeni, sosyal medya uygulaması olan Twitter'da konuşulan şaka iddiası, Melih Gökçek'in açıklamasıyla TT oldu. Peki Jelibon rezervi olayı nedir? Jelibon nasıl yapılır? Twitter'da gündem olan jelibon madeni olayı ne?

Bu görüntüler vahşet! CHP’li belediyede skandal: Bakımı yapılmayan hayvanlar katledildi... Haberi Görüntüle

JELİBON REZERVİ OLAYI NEDİR?

Twitter'da şaka amaçlı başlayan olay, Türkiye'de büyük bir jelibon madeni rezervi keşfedildiği yazıldı. Şaka amacı ile yapılan paylaşım Melih Gökçek'in açıklaması sonrasında gündem oldu. Melih Gökçek, şakayı gerçek sanarak katıldığı canlı yayında jelibon madeni bulunduğunu açıkladı.

Sandık görevlisi olmak, seçimde görev almak zorunlu mu? 2024 Sandık... Haberi Görüntüle

JELİBON NASIL YAPILIR?

Jelibon; küçük, içi ve dışı jel kıvamında yumuşak bir şeker türüdür. Pek çok çeşitli renk ve tatları bulunan jelibon, yumuşak jöle kıvamındadır. Jelibonun için esin kaynağı, üzeri pudra şekeri kaplı Türk lokumu oldu. Jelibonun ilk defa 1861 senesinde, şekerci William Schrafft tarafından, Amerikan İç Savaşında askerler için yapıldığı düşünülmektedir.

İstanbul'da kim önde? Son seçim anketleri açıklandı: Murat Kurum mu... Haberi Görüntüle

MELİH GÖKÇEK'İN KONUYLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA

"ANKARA MASASINDA BİR ARKADAŞIMIN GÖNDERDİĞİ BİR HABER ÜZERİNE, BUGÜN ESKİŞEHİRDE YERALTINDA BULUNAN “Nadir toprak elementi” ÜZERİNE KONUŞURKEN 'İçinde Jelibon diye bir maddeymiş, ne olduğunu bilmiyorum'
DİYE BİR KONUŞMA YAPTIM.
NE KADAR SOLCU VARSA AKLINCA ALAYA BAŞLAMIŞ"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading