Yandex Metrica

Jandarma da TOGG'landı! Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, Jandarma Genel Komutanlığına teslim edildi

Jandarma da TOGG'landı! Yerli ve milli otomobilimiz TOGG, Jandarma Genel Komutanlığına teslim edildi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kullanılmaya başlandı. Jandarma amblemi ve renkleriyle donatılan TOGG, sosyal medyada paylaşıldı. 

Gündem

07.04.2024, 09:57

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG'u artık Jandarma da kullanacak. Ülkenin farklı yerlerinde vatandaşlarla buluşmaya başlayan TOGG, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından yavaş yavaş kullanılmaya başladı.

Şehirlerde halk ile buluşan yerli ve milli otomobilimiz TOGG ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarışıyor. Geçtiğimiz günlerde de polis aracı olan ve herkesin hayranlığını kazanan TOGG, bu kez de Jandarma tarafından kullanılmaya başlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

JANDARMA DA TOGG'LANDI

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kullanılmaya başlanan TOGG'un o kareleri sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Jandarmanın renkleri ve amblemi ile süslenen TOGG'u görenler sosyal medya üzerinden beğenilerini dile getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading