Yandex Metrica

İzmir'in tarihi dokusu bozuldu! Esnaf şikayet ediyor CHP'li Soyer görmezden geliyor

İzmir'in tarihi dokusu bozuldu! Esnaf şikayet ediyor CHP'li Soyer görmezden geliyor

İzmir'de bulunan tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafı, Dr. Faik Muhittin Adam Caddesi'ndeki bozuk yollardan şikayet ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 500 metre mesafede bulunan tarihi çarşıya müdahale etmeyen CHP'li belediyeye şikayet yağıyor.

Gündem

02.04.2024, 15:04

İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafının çilesi bitmiyor. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önlem almaması yüzünden her yağış yüzünden su baskınlarının yaşandığı çarşı bozuk yollar yüzünden gündeme geldi. 

Yaya veya araçla yoldan geçmekte zorluk yaşadıklarını, mallarının toz ve çamur içinde kaldığını belirten esnaf, yol çalışmalarının aylardır tamamlanmadığını ifade ederek duruma isyan etti.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

BİR DE BİZDEN OY İSTEYECEKLER 

Taksi şoförü Duran Demirok, "Ben taksi şoförüyüm, yoldan geçemiyorum. Bu yaşanılan şey rezillik. Bir de bizden oy isteyecekler. Arabalar yoldan geçemiyor, insanlar nasıl geçecek? Yağmur yağdığında yol bu hale geliyor, yağmur yağmadığında da toz toprak oluyor. Yetkililer bu yolu yapsın" derken, bölge esnafı Gökhan Selçuk ise, "CHP bizden oy istiyor ama nasıl oy vereceğiz? Yol 3 aydır böyle. Verdiğimiz oya yazıklar olsun. Benden daha da oy alamazlar" sözlerine yer verdi.

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

ESNAF OLARAK BURAYI AFET BÖLGESİ İLAN ETTİK 

Bölgede kafesi bulunan; ancak müşterileri gelemediği için dükkanı kapatmak zorunda kaldığını söyleyen Yılmaz Akköy, şöyle konuştu:

"6 aydır çalışma devam ediyor. Su içerisindeyiz. Burası afet bölgesi değil ama esnaf olarak burayı afet bölgesi ilan ettik. Bebek arabaları geçemiyor, insanlar geçemiyor ve burası tarihi bir çarşı. Biz ekmek, su, para istemiyoruz. Yolumuzu yapın istiyoruz. Bu yol yüzünden kafemi kapattım. Çünkü müşteri gelemiyor. Yolu yapmak için kazdılar ama 6 ay oldu. Yetkili bir kişi gelip de bu sorundan dolayı özür bile dilemedi. Muhatabımız yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading