Yandex Metrica

İzmir'de Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı: 310 gözaltı

İzmir'de Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı: 310 gözaltı

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu kapsamında 310 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:51

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'deki Kökünü Kurutma Operasyonu'na ilişkin detayları paylaştı.

Bakan Soylu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan Abdullah Öcalan'ın  fotoğrafının altında toplantıya katıldı! Kirli ittifak bir kez daha gün yüzüne çıktı! CHP'li başkan... Haberi Görüntüle

310 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Tespit edilen 310 şüpheli gözaltına alındı şu saate kadar. Hala operasyonlar devam etmektedir. Uyuşturucuyla mücadelede Türkiye büyük bir basiret ve dirayet göstermektedir. Uyuşturucuya bağlı ölümler 941'den 270'e son 5 yılda düşürülmüştür. Ve bu nereden bakarsanız 3'te 1'ine bir düşüşü ortaya koymaktadır.

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ VURGUSU

Bu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'de uyuşturucuyla mücadelede ortaya koyduğu konseptin ve bunun bütün güvenlik kurumlarımızın bütün mücadeleci kurumlarımızın bizatihi kendi operasyonlarıyla birlikte yön vermesiyle sağlanmıştır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading