Yandex Metrica

Sitede Ara

İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda "F" serisi 1 Amerikan doları ele geçirildi

İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda "F" serisi 1 Amerikan doları ele geçirildi

İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 47 şüpheli yakalanırken baskın yapılan adreslerde "F" serisi 1 Amerikan doları ele geçirildi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel yapılanmasında faaliyet gösterdiği belirlenen şüphelilerin yakalanması için İzmir'i de kapsayan 5 ilde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube müdürlükleri tarafından "Gazi Turgut Aslan Operasyonları" adı verilen çalışmada, şüphelilerin saklandıkları İzmir, İstanbul, Ankara, Samsun ve Muğla'daki 40 eve baskın yapıldı.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

"F" DERİSİ 1 DOLAR ELE GEÇİRİLDİ

Belirlenen adreslere giden polis ekipleri yaptıkları aramalarda 180 bin 305 lira, 400 avro, 4 bin 900 dolar, 47 ziynet eşyası, örgütsel faaliyetlere ve örgüt içinde finansal dağılıma dair bilgilerin yer aldığı çok sayıda belge ve iki "F" serisi 1 Amerikan doları ele geçirdi..

Operasyonlarda 47 şüpheli gözaltına alınırken haklarında gözaltı kararı verilen ve 2'si yurt dışında olduğu tespit edilen 7 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Şüphelilerin saklandıkları ikametleri deşifre olmamış örgüt üyeleri üzerinden kiraladıkları ve sık sık ev değiştirdikleri belirtildi.

Örgüt üyelerinin, yeniden yapılanma faaliyetlerinde yaşadıkları maddi sıkıntıyı yurt dışından gönderilen paralarla aşmaya çalıştıkları, paraların dağıtımında kolluk birimlerinin takibine yakalanmamak için "kartsız işlem", "kargo içine zulalama", "elden teslim" gibi yöntemler kullandıkları da belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading