Yandex Metrica

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sorumsuzluk: Yine Tunç Soyer yine kooperatif skandalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sorumsuzluk: Yine Tunç Soyer yine kooperatif skandalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, kentsel dönüşüm projesindeki skandalla insan hayatını hiçe sayarak, büyük bir sorumsuzlukla hareket ediyor. Dönüşüm projesinde eksik demir ve hatalı beton kullanıldığı tespit edildi. Duruma tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ''Depremden büyük yaralar almış şehrimizde bu sorumsuzluk da nedir? Siz insanımızın hayatını bu kadar mı önemsiz görüyorsunuz? Hala ders almayacak mısınız?'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Fay hatlarına göre İzmir de depremden etkilenebilecek illerden biri. En son 2020 yılın Ekim ayında Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

Bisiklet sürerken çektirdiği fotoğrafı servis ettirerek şov yapmaktan geri durmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in işini takip etmediği tepki toplamaya başladı.

Kentsel dönüşüm projeleri açısından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ise sorumsuzluklarıyla eleştiriler odağı haline geldi.  

AK Parti İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesinin hatalı olduğunu sosyal medyadan dile getirip projenin yanlışlarını değerlendirdi.

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30 saati aşan metro arızasının nedeni ortaya çıktı? İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30... Haberi Görüntüle

"YİNE TUNÇ SOYER YİNE KOOPERATİF SKANDALI"

AK Partili Eyyüp Kadir İnan, İzmir'deki kentsel dönüşüm projesi hakkında sosyal medyadan ilk olarak "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sözde kentsel dönüşüm projesi ile ilgili biraz konuşalım. Proje CHP İzmir İl Başkanının kurucusu olduğu Yapı Kooperatifi aracılığıyla yürüyor. İlk fiyasko burada başlıyor! Yine Tunç Soyer yine kooperatif skandalı!" ifadelerini kullandı.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

"PROJEDE DEMİR EKSİKLİĞİ VE HATALI BETON İMALATI"

İnan sözlerine şöyle devam etti: "Peki, CHP'nin 'güvenli, merak etmeyin' dediği inşaat raporlarında ortaya ne çıktı? Projede demir eksikliği ve hatalı beton imalatı... Evet! Daha yeni büyük bir felaket atlatmışken ortadaki tablo bu!

Depremden büyük yaralar almış şehrimizde bu sorumsuzluk da nedir? Siz insanımızın hayatını bu kadar mı önemsiz görüyorsunuz? Hala ders almayacak mısınız?"


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading