Yandex Metrica

İzmir, Bursa, Çanakkale ve Bilecik'teki orman yangınlarına müdahale sürüyor

İzmir, Bursa, Çanakkale ve Bilecik'teki orman yangınlarına müdahale sürüyor

İzmir, Bursa, Çanakkale ve Bilecik'teki orman yangınlarına müdahale devam ediyor. Geride kalan içerisinde Muğla'da çıkan orman yangını ise söndürüldü.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Bursa'nın Gemlik ilçesi, Osmangazi ilçesine bağlı Güneybudaklar köyü ile Dağyenice Mahallesi, Kocaeli, Bilecik, Çanakkale'nin Bayramiç, İzmir'in Çeşme ve Beydağ ilçesinde orman yangını çıktı.

Osmangazi'nin Güneybudaklar köyünde saat 12.30 sıralarında Yangın başladı. Köyden biri iddiaya göre anız yakarken rüzgarın da etkisiyle alevler büyüdü. İhbar üzerine bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yangını söndürmek için müdahaleye başladı.

AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? Haberi Görüntüle

OSMANGAZİ'DEKİ ORMAN YANGINI 

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Dağyenice Mahallesi'ndeki ormanda da yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına, ihbar üzerine bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Alevler, kısa sürede kontrol altına alınıp, söndürüldü. Üreticilere ait birçok arı kovanı yanarken, çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi bitecek mi, ne zaman? Ateş Kuşları dizisi final mi yapacak? ATV Ateş Kuşları dizisi... Haberi Görüntüle

BÜYÜKŞEHİR VE DSİ'DEN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA DESTEK

Bursa'da, Uludağ'ın eteklerindeki Güneybudaklar Mahallesi yakınında başlayan orman yangınının, Soğukpınar ile Karaislah köyü arasında devam ettiği öğrenildi. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan itfaiye araçları, DSİ'ye ait arazözler ve iş makineleriyle de müdahale ediliyor. Yetkililer, rüzgarın etkili olması nedeniyle söndürme çalışmalarının güçlükle sürdürüldüğünü açıkladı.

AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşecek Haberi Görüntüle

GEMLİK'TEKİ YANGIN KONTROL ALTINDA

Bursa’da Gemlik ilçesinde de yangın çıktı. Yeniköy mahallesi girişinde alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü ve Gemlik itfaiyesi yangına müdahale etti. Kısmen kontrol altına alınan yangında alevlerin zaman zaman yükseldiği görüldü. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının çöpleri yakarken çıktığı üzerine duruluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

ÇEŞME'DE ORMAN YANGINI

İzmir'in Çeşme ilçesinde Çiftlikköy ve Altınkum mevkileri arasındaki otluk ve dikenlik alanda saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Çeşme Orman İşletme Şefliği'ne de yangın ihbarı yapıldı. Bölgeye 4 arazöz, 1 su tankeri ve 2 dozer ile ekipler sevk edildi. Yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 1,5 saatte kontrol altına alındı.

İzmir'in Dikili ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

BEYDAĞ'DA DA YANGIN

İzmir Beydağ'ın kırsal Erikli Mahallesi'nde kestane ağaçlarının olduğu bölgede de saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, Beydağ Orman İşletme Şefliği'ne bildirdi. İhbarla bölgeye 4 arazöz ile ekipler, sevk edildi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

BİR YANGIN HABERİ DE ÇANAKKALE'DEN

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde tarım alanında çıkan yangın ormana sıçradı. Ekipler, alevleri söndürmek için çalışma başlattı.

Bayramiç'in Toluklar Köyü yakınlarında saat 15.00 sıralarında tarım alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevler, lodosun da etkisiyle ormana sıçradı. Bölgeye çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile ekipler sevk edildi. Yangının kontrol altına alınıp söndürülmesi için müdahale sürüyor.

Bilecik'teki orman yangını kısmen kontrol altına alındı

İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... Haberi Görüntüle

BİLECİK'TEKİ ORMAN YANGINI KISMEN KONTROL ALTINDA

Merkeze bağlı Kızıldamlar köyü ile Kurtköy arasındaki Abuşlar mevkisi yakınındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına ekiplerce müdahale ediliyor.

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğleden sonra başlayan yangının saat 00.15 itibarıyla kısmen kontrol altına alındığını söyledi.

43 iş makinesi ve 174 personelle yangınla cansiperane mücadele edildiğini vurgulayan Kızılkaya, "Yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınmış oldu. 300 dönümlük bir alandan bahsediliyor ama gün ağardığında daha da net bir şekilde ortaya çıkaracağız. Tekrar geçmiş olsun, bütün ekip arkadaşlarımıza, gayret eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kızılkaya, devam eden çalışma doğrultusunda sabaha kadar yangını tamamen söndürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

KOCAELİ'DE ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, ekiplerin müdahalesi neticesinde kontrol altına alındı.

Yangın, saat 11.30 sıralarında İzmit ilçesi Bayraktar Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, İzmit Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye güçlükle ulaşan ekipler, yangını söndürebilmek için çalışma başlattı.

Yangın, ekiplerin müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading