Yandex Metrica

İyi Partili Lütfü Türkkan ve CHP'li Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlık fezlekeleri komisyonda!

İyi Partili Lütfü Türkkan ve CHP'li Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlık fezlekeleri komisyonda!

İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP'li Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlık fezlekeleri komisyon gündemine alındı. İYİ Partili Türkkan şehit yakınına ağza alınmayacak hakaertler savurmuştu. Başarır ise mahkeme heyetine hakaretten dosya hazırlanmıştı.

Gündem

23.01.2024, 22:16

İYİ Partili Lütfü Türkkan ile CHP'li Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlık fezlekeleri komisyon gündemine alındı. Meclis Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, bu fezlekeleri görüşmek için gelecek hafta toplanacak.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

ÇARŞAMBA GÜNÜ KOMİSYON TOPLANIYOR

Karma komisyon 2 milletvekilinin dokunulmazlık dosyasını gündemine aldı. Komisyonun 11 Ocak Çarşamba günü toplanarak İYİ Partili Lütfü Türkkan ile CHP'li Ali Mahir Başarır'ın fezlekelerini görüşecek.

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

ŞEHİT YAKININA KÜFRETTİ

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl'de şehit yakınına küfrettiğinden hakkında hakaret ve etkili eylem suçlamasıyla fezleke hazırlanmıştı.

CHP'li Ali Mahir Başarır ise mahkeme heyetine hakaret, yargılamaya müdahale iddiasıyla fezleke düzenlenmiş dokunulmazlığının kaldırılması istenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading