Yandex Metrica

İYİ Partili Gökçeada Belediye'sinde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu!

İYİ Partili Gökçeada Belediye'sinde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda aralarında İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

İYİ Parti, belediyecilikte de altılı masadaki ortağı CHP’nin izinden gidiyor. İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, aralarında imar müdürünün de bulunduğu 5 kişiyle birlikte yüzlerce milyon liralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde temizliyor Bu yöntem ile dişleriniz bembeyaz olacak! Kahverengi lekeleri tek seferde... Haberi Görüntüle

EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçeada'da bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? 23 Nisan Bursa Nil Karaibrahimgil konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

BAŞKAN DAHİL 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, gözaltına alındı. Ünal Çetin dışında 4 kişi daha gözaltına alındı. Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

TUTUKLU MÜTEAHHİR DE ŞÜPHELİLER ARASINDA

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç'nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading