Yandex Metrica
SON DAKİKA
İYİ Parti'de iç hesaplaşma! Başarısızlığın faturası Akşener'e kesilecek

İYİ Parti'de iç hesaplaşma! Başarısızlığın faturası Akşener'e kesilecek

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik istifa sesleri yükselirken İYİ Parti cephesinde de durum pek farklı değil. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan İYİ Parti'de başarısızlığın faturası Meral Akşener'e kesilecek. 

Gündem

23.01.2024, 20:58

Seçimlerden istediği sonucu alamayan İYİ Parti'de iç hesaplaşma başladı. İYİ Parti cephesinde Meral Akşaner'e muhalif bazı isimler, partinin milletvekili seçimlerinde aldığı oyu yeterli bulmadı. Özellikle seçimlerin ardından yapılan 'Oyların korunması da bir başarı' değerlendirmesinin, parti içindeki Akşener muhalifleri tarafından epey tepki çektiği öğrenildi.

2024 KAHRAMANMARAŞ-ELBİSTAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Elbistan'da hangi... Haberi Görüntüle

MASAYA DÖNMEK YERİNE...

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının yanlış olduğu ve Akşener'in masaya dönmek yerine, “kendisinin bizzat cumhurbaşkanı adayı olarak seçmenin karşısına çıkmış olması halinde, Türk siyasetinde bugün bambaşka durumların konuşulabileceği, İyi Parti’nin, içine AK Parti seçmenini de alacak merkez sağ seçmeninin adresi olacağı” yorumları yapılıyor.

Murat Kurum Avcılar mitinginde konuştu: 'Metrolar bozuldu, otobüsler yandı yandı... Haberi Görüntüle

ANADOLU HALKINI TANIMIYOR

Ayrıca Akşener'e muhalif İYİ Partililer, 'partinin kurumsallaşamadığı ve Türk milliyetçilerini kapsayamadığı' konusunda da eleştiriler getiriyor. Partinin başarısızlığına bir sebep olarak da, 'muhalefetin Anadolu halkını tanımadığını' işaret ediyor.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı adayı Murat Kurum'dan anket açıklaması: 2... Haberi Görüntüle

MUHALİF EKİP TOPLANIYOR

Akşener’e muhalif ekibin bugün İstanbul’da bir toplantı yapacağı öğrenildi. 24-25 Haziran’daki kurultayda da Akşener’in karşısına bir adayın çıkabileceği öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading