Yandex Metrica

İYİ Parti Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'den mültecilere ırkçı sözler

İYİ Parti Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'den mültecilere ırkçı sözler

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ardından şimdi de İYİ Partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, sığınmacılara yönelik ırkçı ifadeler kullandı.

Gündem

23.01.2024, 17:46

"Bolu’da Suriyeli görmek istemiyoruz" diyen ve mültecilerin şehri terk etmesi için kentte yaşayan yabancı uyrukluların su faturası ve katı atık vergisine 10 kat zam yapan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ardından şimdi de İYİ Partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Türkiye'ye sığınan mültecileri ırkçı ifadelerle hedef aldı.

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili yeni karar Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! İncirlik Üssü ile ilgili... Haberi Görüntüle

MÜLTECİLERE 'NAMUSSUZ' DEDİ

Cumhuriyet'in haberine göre, Sungurlu’da ne Afgan ne de Suriyeli bırakacağını söyleyen Şahiner, "Bunlar, vatanını ve namusunu bırakıp Türkiye'ye kaçtılar. Vatanı olmayanın namusu da olmaz. Bunların Türkiye'ye hayrı dokunmaz" dedi.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

"İŞE YARAMAZ ASALAKLAR"

Sığınmacılara 'asalak' diyen İYİ Partili başkan, "Ne kadar kanun kaçağı varsa Ortadoğu çöplüğünde, Türkiye'ye dolduruldu. Suriyelileri çok sevenler alıp evinde baksın. Bunların yanına eşantiyon olarak 1 Afganlıyı da belediye olarak biz vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading