Yandex Metrica

İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'na karşı! Paylaşımlar yeni krizin habercisi

İYİ Parti, Kılıçdaroğlu'na karşı! Paylaşımlar yeni krizin habercisi

Altılı masada adaylık tartışması devam ederken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kurmaylarının, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na mesafeli tavırları dikkat çekiyor.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Türkiye'nin kaderini belirleyecek 14 mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı ancak altılı masa henüz adayını belirlemedi. 13 Şubat'ta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde 12. kez bir araya gelecek olan altılı masanın adayını açıklayacağı iddia ediliyor ancak muahlefet cephesinde kaos devam ediyor.

Adaylık için ön plana çıkan tek isim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ancak İYİ Parti lideri Meral Akşener'in gönlünde farklı bir isim yatıyor. Siyasi yasak ve hapis kararı sonrası Akşener, Ekrem İmamoğlu'nda ısrarcı. Hatırlanacağı gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına açıkça karşı çıkan Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu parlatmak için Saraçhane'ye gitmişti.

İYİ Parti'de Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyen ancak bunu açık bir dille ifade edemeyenler görüşlerini sosyal medya üzerinden yapmaya başladı.

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

''ŞAHSİ İKBALİMİZİ Mİ TARTIŞACAĞIZ''

İYİ Parti Teknolojik Dönüşümden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Karakış, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Oy oranına bakmadan istişare yapılacak. Bu işin oyu ve partisi yok. Memleket elden gitmiş biz partileri mi tartışacağız?" ifadelerine tepki gösterdi. Karakış,yaptığı paylaşımda "Memleket elden gitmiş, biz şahsi ikbalimizi mi tartışacağız? Seçmenin en çok güvendiği, kazanma ihtimali en yüksek adayı cumhurbaşkanı yapacağız. Millet İttifakı olarak bunu söyleyebilseydik, iktidar valizini toplamaya başlamıştı." ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

''SİZCE SEBEBİ NE OLABİLİ?''

Paylaşımına devam Yiğit Karakış, "Kemal Bey'in adaylığına AK Parti ve MHP'nin destek vermesi, İmamoğlu'na yargı engeli getirilmesi, saray medyasının 4 senedir yerden yere vurduğu Kemal Bey'i övmeye başlaması, saray anketçilerinin Kemal Bey'in farklı kazandığı anketler paylaşması... Sizce sebebi ne olabilir?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading