Yandex Metrica
SON DAKİKA
İYİ Parti'den Yavuz Ağıralioğlu açıklaması:  Akşener'in de bizim de o an haberimiz oldu

İYİ Parti'den Yavuz Ağıralioğlu açıklaması: Akşener'in de bizim de o an haberimiz oldu

CHP ile HDP ile arasında yaşanan yakınlaşma sonrası HDP'nin Kılıçdaroğlu'na destek kararı alması İYİ Parti'de bazı kesimlerde tepkilere neden oldu. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun konuya ilişkin yaptığı açıklamalar gündemde bomba gibi düşmüştü. Yavuz Ağıralioğlu'nun "Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler." dedi. Ağıralioğlu'nun sözleri CHP ve HDP'li isimlerin tepkisine neden olurken Meral Akşener'den tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. CHP'nin kanalı Sözcü TV'ye konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel ise Ağıralioğlu'nun açıklamaları hakkında konuştu. Yüksel, Ağıralioğlu'nun kimseye haber vermeden yaptığını ve konuşmasının Akşener'in bile basından öğrendiği söyledi. Yüksel "Herkesin yaptığı açıklama kendisini bağlar. Bu açıklamalar partiyi bağlamaz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Altılı Masa'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası HDP'de büyük bir mutlulukla karşılandı. Kemal Kılıçdaroğlu'da apar topar masa altına inerek PKK'nın siyasi kolunun başındaki ittifak ortaklarına ziyarette bulundu. 

BUSKİ duyurdu! Bursa genelinde 4 saat su kesintisi olacak! Osmangazi,... Haberi Görüntüle

HDP'NİN İSTEKLERİNİ SIRALADI 

Yapılan toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun elindeki kağıt dikkat çekerken, kameralar karşısında HDP'nin isteklerini açıkladı. HDP tarafından yapılan açıklamada ise seçimlerde aday çıkartılmayacağı ve  Kılıçdaroğlu'na destek verileceği ortaya çıktı. 

Kamu ikramiyeleriyle ilgili dava açmışlardı! Memur-Sen üyeleri CHP'yi protesto etti:... Haberi Görüntüle

HDP İLE İTTİFAK 

CHP'nin kanalı Halk TV'ye açıklamalarda buluna  Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan illerde CHP varlığını görmek istediğini diler getiren Kılıçdaroğlu, "Biz de kendimizi görmek istiyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi'ni görmek istiyoruz. Bölgede siyasi rekabet olacak ama bazı konularda da birliktelik olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun 'Bazı konularda birliktelik olacak' diyerek HDP ile yapacağı ittifakı söyledi. CHP lideri Altılı Masa'dan örnek vererek "Biz 6 parti bir aradayız ama kendi içimizde de rekabet ettiğimiz noktalar var" dedi.


"BÖLÜCÜLERLE PAZARLIK YAPTILAR"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'ye yaptığı ziyaret sonrası İYİ Parti cephesinden en dikkat çeken çıkış İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan geldi.

Ağıralioğlu yaptığı açıklamada masada kendilerine bir pusu kurulduğunu ifade ederek, "Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız" dedi. 

6 suç örgütü çökertildi! MAHZEN-9 ile 54 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"KONUŞMAYI BASINDAN ÖĞRENDİK"

Ağıralioğlu'nun sözleri sonrası Akşener'den izin alıp bu konuşmayı yaptığı iddiaları konuşulurken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel yaptığı açıklamada Akşener'in bu konuşmayı basından öğrendiğini dile getirdi. 

Elleri ayakları dolandı! AK Parti İBB adayı Kurum'dan CHP'ye gönderme:... Haberi Görüntüle

"PARTİYİ BAĞLAMAZ"

Biz de sizin gibi açıklamayı basından duyduk. Ağıralioğlu milletvekili ve bir açıklama yapmış. Akşener'in de bizim de o an haberimiz oldu. Herkesin yaptığı açıklama kendisini bağlar. Bu açıklamalar partiyi bağlamaz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading