Yandex Metrica

İYİ Parti'den reklam alamayan Merdan Yanardağ isyan etti: Savrulma içindeler!

İYİ Parti'den reklam alamayan Merdan Yanardağ isyan etti: Savrulma içindeler!

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Emre Kongar'la yaptığı programın canlı yayınında kendilerine reklam vermeyen İYİ Parti'ye isyan etti. Yanardağ, İYİ Parti'nin masadan ayrılması sonrası yaptıkları eleştirilerden sonra TELE 1'e reklam vermediğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:36

CHP'ye yakınlığıyla bilinen TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ isyanlarda. Yanardağ, 6'lı masadan ayrılma sürecinde eleştirdiği Meral Akşener tarafından reklam ambargosuna maruz kaldıklarını savunarak İYİ Parti'ye sitem etti.

İYİ Parti'den reklam alamadıkları için adeta Meral Akşener'e isyan eden Yanardağ "İYİ Parti bu tip zikzaklara ve savrulmalara son derece açık bir siyasi tutum içinde." ifadelerini kullandı.

Merdan Yanardağ'ın sözleri şöyle:

"5 yıldır hiçbir karşılık beklemeden ekranlarımızı açmıştık. Kendilerini anlatma imkanı vermiştik ve hiçbir beklentimiz yoktu. Millet İttifakı masasından ayrıldıkları için eleştirdik diye bize reklam vermemiş. Çok da önemsemiyoruz. Eleştirilerimizi geri çekmedik askıya aldık derken demek ki bir bildiğimiz varmış.

İYİ Parti bu tip zikzaklara ve savrulmalara son derece açık bir siyasi tutum içinde. Grup toplantıları yayınladık, toplantılarını verdik ama ilk kampanyada ambargo uyguladılar. Yolları açık olsun."

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE'YLE DE KAPIŞMIŞTI 

Daha önce de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle polemik yaşayan Yanardağ'a tepki sert olmuştu. Merdan Yanardağ'ın her ay CHP ve İYİ Parti'den para aldığını iddia eden İnce "Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına! Sen mangırsın, mangır!" demişti.. "TELE 1, Halk TV ve KRT'nin partilerden para aldığını iddia etmişti. İnce, bugün yaptığı konuşmasında, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İyi Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading