Yandex Metrica

İYİ Parti'de yumruklu kavganın ardından genel merkeze telefon: Vazgeçin yoksa kan çıkar

İYİ Parti'de yumruklu kavganın ardından genel merkeze telefon: Vazgeçin yoksa kan çıkar

Milletvekili adaylarını belirlemek için İYİ Parti'nin Ankara'da düzenlediği temayül yoklamasında yaşanan kavga gündem olmuştu. İddiaya göre; İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın ekibinden genel merkeze telefon açıldı ve oy sayım yöntemine karşı çıkılarak "Vazgeçin yoksa kan çıkacak" dendi.

Gündem

23.01.2024, 20:40

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İYİ Parti Ankara 2'inci bölge milletvekili aday adaylığı temayül yoklaması yapılmıştı.

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat ile İYİ Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adayı Adnan Beker arasında başlayan 'fazla oy' tartışması kısa sürede ortalığın karışmasıyla sonuçlanmıştı.

Kavga, partililerin araya girmesi ile yatıştırılmıştı. Milletvekili adaylarını belirlemek için İYİ Parti'nin Ankara'da düzenlediği temayül yoklamasında yaşanan kavganın ardından genel merkeze açılan telefon dikkat çekti.

Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi geliyor? Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi... Haberi Görüntüle

TELEFON GELDİ YÖNTEMİ DEĞİŞTİ

Sabah gazetesi yazarlarından Şebnem Bursalı, katıldığı televizyon programında kavganın ardından yaşananlara dair kulis bilgilerini anlattı. Kavganın oylama ve oy sayımı durduruldu, gece yarısı ise yeniden başladı. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, oyların optik okuyucu ile sayılmasını önerdi. Bunun üzerine Koray Aydın'ın ekibi harekete geçti. İddiaya göre; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın ekibinin İYİ Parti genel merkezine telefon açtı.

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

''OPTİK OKUYUCUDAN VAZGEÇİN YOKSA KAN ÇIKAR''

Koray Aydın'ın ekibinin İYİ Parti genel merkezine telefon açtığını iddia eden Şebnem Bursalı, şunları aktardı;

"Bu durumda Koray Aydın'a 70 oy çıkıyor. Koray Aydın'ın ekibi buna itiraz ediyor ve normal sayım yapılması isteniyor. Koray Aydın'ın oyu bu durumda 210 çıkıyor. Koray Aydın'ın ekibi genel merkezi arıyor, 'Optik okuyucu işinden vazgeçin yoksa kan çıkacak' ifadelerini kullanıyor. Koray Aydın, Akşener'in FETÖ desteğiyle bu göreve geldiğini de söyleyen bir isim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading