banner2

İYİ Parti'de seçim kavgası! Çevik kuvvet kalabalığı dağıtıp seçimi iptal etti

Antalya'nın Kepez ilçesindeki İYİ Parti delege seçimlerinde kavga çıktı. Yaşanan tartışma sonrasında çıkan arbededen dolayı seçim iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

Gündem 30.10.2022, 15:52
Abone ol
İYİ Parti'de seçim kavgası! Çevik kuvvet kalabalığı dağıtıp seçimi iptal etti

İYİ Parti'nin Antalya Kepez ilçesindeki delege seçimleri bugün Bakkallar ve Bayiler Odası Düğün Salonu'nda başladı. 

İlçe başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar ile eski ilçe yöneticileri Bülent Erol ve Halil Güneş'in aday olduğu kongre öncesi yapılan delege seçimlerinde tartışma çıktı. 

ÇEVİK KUVVET KAVGAYI AYIRDI 

Tartışma bir anda salon geneline yayılırken arbede yaşandı. Çevik kuvvet ekibinin kavgaya müdahalesi sonrası kongre salonu boşaltılarak kalabalık dağıtıldı. 

Partililere, İYİ Parti Kepez ilçe delege seçimlerinin iptal edildiği duyuruldu.

MAHALLELERE SANDIK KOYULMAMIŞ 

Diğer yandan 68 mahallenin 35'i için sandık kurulmadığını belirten başkan adayı Bülent Erol şu ifadelere yer verdi: 

385 delege başvurumun 100 tanesinin ismi var, 285 tanesinin yok. Delege sayısı fazla olan mahalleler için sandık koyulmamış. Sandık olmadığını gören vatandaşlar seçimin iptal edilmesini istedi, tartışma çıktı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!