Yandex Metrica
SON DAKİKA
İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor! MHP'ye üye oldular

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor! MHP'ye üye oldular

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa'yı terk edip tekrar geri dönmesi sonrasında partide peş peşe istifa dalgası yaşanıyor. Beykoz’da 30 kişilik bir grubun İYİ Parti’den istifa ederek MHP’ye katıldı. Yaşanan bu istifanın ardından İYİ Parti Beykoz Kurucular Kurulu üyesi Saffet Duman da partisinden istifa ederek Beykoz MHP İlçe Başkanlığı’nda üye oldu.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Altılı Masa'nın  Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçmesinden sonra masadan kalkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerden yere vurduğu Altılı Masa'ya geri dönmesi İYİ Parti'de sert tepkilere neden oldu.

Erzincan'daki toprak kaymasında yeni gelişme: Toprak tahliyesi esnasında bulundu Haberi Görüntüle

İSTİFA DEPREMİ

İYİ Parti'nin masada yaşadığı kriz sonrası çok sayıda İYİ Partili, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Bir istifa dalgası da İYİ Parti Beykoz'da başladı. Beykoz'da önceki gün 30 kişilik bir grubunun İYİ Parti'den istifa ederek MHP'ye katılmasının ardından bugün de İYİ Parti Beykoz Kurucular Kurulu üyesi Saffet Duman da istifa ederek MHP'ye üye oldu. Duman, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'yi ziyaret ederek üyeliğini yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading