Yandex Metrica

İyi Parti CHP'ye rest çekti: HDP varsa biz yokuz

İyi Parti CHP'ye rest çekti: HDP varsa biz yokuz

İyi Parti'nin Genel Sekreterlik görevini yürüten Uğur Poyraz, CHP'ye rest çekti. Poyraz, CHP'nin HDP ile ittifak yapması halinde İyi Parti'nin Millet İttifakı'na katılmayacağını ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 18:18

İyi Parti Genel Sekreteri, Uğur Poyraz, katıldığı bir televizyon programında, partisinin ittifak planlarına ilişkin açıklama yaptı. 

CHP'yle ittifaktan ziyade işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Poyraz, CHP'nin HDP ile ittifakına dahil olmadıklarını açıkladı. 

AK Parti ile MHP'nin ittifakı için 'etle tırnak gibi' ifadesini kullanan Poyraz, CHP ile İyi Parti'nin HDP'nin olduğu masada birleşemeyeceği vurgusunu yaptı.

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

'CHP İLE İYİ PARTİ ARASINDAKİ ŞEY BİR İŞ BİRLİĞİ'

Tezkere üzerinden örnek veren Poyraz, "CHP ve İyi Parti arasındaki ilişki iş birliği. Bizim ittifak metnimiz seçimlerde hazırlıyor." ifadesini kullandı. 

HDP ile aynı masada olamayacaklarını açıklayan Poyraz, 'İyi Parti ile HDP ittifak içinde olamaz. CHP'nin HDP ile ittifak olması halinde İyi Parti bu ittifakın içinde olmaz.' ifadelerini kullandı.

İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı adı ne oldu? İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı... Haberi Görüntüle

LÜTFÜ TÜRKKAN AÇIKLAMASI

Lütfü Türkkan konusu hakkında konuşan Poyraz, yaşanan olayın herkesi üzdüğünü belirtirken, küfrü ve hakareti kimseye karşı doğru bulmadıklarını ifade etti. 

İyi Parti'nin siyasetteki kutuplaştırıcı dile karşı kurulduğunu hatırlatan Poyraz, Sayın Türkkan ifadesini kullanarak kendisinin yaptığı hareketin parti politikasıyla bir alakası olmadığını sözlerine ekledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading