Yandex Metrica
SON DAKİKA
İsveç'teki skandal görüntülere TÜRK-İŞ'ten tepki! 'Bu saygısızlığın hesabı bir an evvel sorulmalı'

İsveç'teki skandal görüntülere TÜRK-İŞ'ten tepki! 'Bu saygısızlığın hesabı bir an evvel sorulmalı'

İsveç'teki skandal görüntülere TÜRK-İŞ'ten de  tepki geldi. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "İsveç terör örgütü destekçilerine göz yummaya son vermeli. İsveç makamları, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan bu saygısızlığın hesabını bir an evvel sormalı" dedi. 

Gündem

04.03.2024, 14:17

 TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, İsveç makamlarının, Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yaptığı saygısızlığa tepki gösterdi. 

Yargı dizisinin Tuğçe'si Merve Ateş nereli, kimdir? Merve Ateş kaç... Haberi Görüntüle

"İSVEÇ TERÖR ÖRGÜTÜ DESTEKÇİLERİNE GÖZ YUMMAYA SON VERMELİ"

TÜRK-İŞ Başkanı yaptığı açıklamada, İsveç'in terör örgütü destekçilerine göz yummaya artık son vermesi gerektiğini belirterek şunları söyledi; 

"Terörü ve terör örgütü yandaşlarını desteklemek en büyük zararı destekleyenlere verir. Bunu yakın zamanda Fransa acı bir şekilde yaşadı. Paris'te terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı tahribatın izleri hala duruyor. İsveç'in bundan ders alması lazım. Stockholm'deki bu provokasyon, İsveç için bundan sonra teröre ve terör örgütü yandaşlarına destek verip vermeyeceğiyle ilgili önemli bir samimiyet testidir. İsveç makamları, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan bu saygısızlığın hesabını bir an evvel sormalıdır."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading