Yandex Metrica

İsveç'teki FETÖ imamı hiçbir fırsatı kaçırmıyor: Bakın Türkler böyle söyledi!

İsveç'teki FETÖ imamı hiçbir fırsatı kaçırmıyor: Bakın Türkler böyle söyledi!

Türkiye'nin iadesini istediği 33 kişilik listede ismi bulunan FETÖ imamı Abdullah Bozkurt, ABD ve Avrupa'ya 'Türk tehdidini' anlatmak için TV programlarından malzeme topluyor.

Gündem

05.04.2024, 07:36

NATO üyeliği için Türkiye'nin onayına muhtaç durumda İsveç'te FETÖ üyeleri hareketli günler yaşıyor. Bu ülkedeki FETÖ'cülerin elebaşı Abdullah Bozkurt, Türk televizyonlarını izleyerek bulabildiği kullanışlı 'malzemeleri' batıya pazarlayıp Stockholm'deki konumunu güçlendirmeye çalışıyor. 

CNNTürk'te yayınlanan Akıl Çemberi programından bir bölüm paylaşan FETÖ'cü Bozkurt, gazeteci Nedim Şener'in şu sözlerini alıntıladı: 

"Yunanistan aslında bir devlet değildir. Emperyalistlerin ürettiği bir güçten bahsediyoruz. Batmış durumdalar. ABD olmasa ayakta kalamazlar. Aslında Yunanistan diye bir devlet yok. Yunanistan diye bir düşmanımız da yok. Bizim düşmanımız Amerika Birleşik Devletleri. İşte üsleriyle bayraklarıyla sınırımıza kadar gelmiş."

Bu ifadeleri görüntülü olarak paylaştıktan sonra "Türkler rejim propagandacıları tarafından devlet kontrolündeki kanallarda bu zehirli anlatıya sürekli maruz kalıyor" ifadesini kullanan Bozkurt, daha sonra A Haber'de Erkan Tan'ın programından bir bölüm paylaştı. 

Finlandiya ve İsveç'te bulunan terör örgütü üyeleri hakkında Türkiye'nin iade talebinde bulunmasına ilişkin Tan'ın kullandığı ifadelerle batıya korku pompalamaya çalışan FETÖ'cü Bozkurt, "Erdoğan'ın sadece İsveç ve Finlandiya'ya mı tehdit oluşturduğunu sanıyorsunuz... İyi düşünün" diye yazdı. 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından firar ettiği İsveç'in başkenti Stockholm'de, Türkiye karşıtı propaganda faaliyetleri için çeşitli platformlar kuran Abdullah Bozkurt, FETÖ'cü yardımcısı Levent Kenez'le birlikte iadesi istenen isimler arasında bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading