Yandex Metrica

İsveç'in mesnetsiz açıklamasına Fahrettin Altun'dan yanıt: Gözümüzün içine bakıp yalan söylemeye devam ediyorsunuz

İsveç'in mesnetsiz açıklamasına Fahrettin Altun'dan yanıt: Gözümüzün içine bakıp yalan söylemeye devam ediyorsunuz

İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ülkesinin PKK'yı Türkiye'den sonra terör örgütü listesine alan ilk ülke olduğunu, bu duruşun değişmediğini iddia etmişti. Cumhurbaşkanı İleitişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Ann Linde'ye tokat gibi yanıt geldi. Altun, ''Bu, dezenformasyonla mücadele adına yapılan dezenformasyondur. İsveç, diğer saldırıların yanı sıra Türkiye'de intihar saldırıları düzenleyen teröristleri de silahlandırıyor.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:17

Terör örgütü PKK'ya askeri alanda desteğiyle bilinen ve Türkiye'nin terörist iade talebine olumsuz yanıt veren İsveç'ten komik bir açıklama gelmişti.

İsveç'in Dışişleri Bakanı Ann Linde,  ülkesinin PKK'yı Türkiye'den sonra terör örgütü listesine alan ilk ülke olduğunu, bu duruşun değişmediğini belirtti. 

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

'YAYGIN DEZENFORMASYON NEDENİYLE..'

Linde, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "yaygın dezenformasyon nedeniyle" İsveç'in PKK'yı terör örgütü olarak tanıyan ilk ülke olduğunu hatırlatmak istediğini bildirdi.

Kararın Olof Palme hükümeti döneminde alındığını anımsatan Linde, Avrupa Birliği'nin (AB) onu 2002'de takip ettiğini belirtti.

Linde, "Bu pozisyon değişmedi." ifadesini kullandı.

Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne, neyi anlatıyor? Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne,... Haberi Görüntüle

'İSVEÇ TÜRKİYE'DE  İNTİHAR SALDIRILARI DÜZENLEYEN TERÖRİSTLERİ DE SİLAHLANDIRIYOR'

İsveç Dışişleri Bakanı'nın bu açıklamalarına Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yanıt geldi. Altun sosyal medyadan Ann Linde'nin açıklamalrını alıntılayarak şunları söyledi:

''Bu, dezenformasyonla mücadele adına yapılan dezenformasyondur.
İsveç, PKK'nın devam eden propaganda, kaynak yaratma ve asker toplama çabalarını durdurmak için hiçbir çaba göstermiyor.
İsveç, diğer saldırıların yanı sıra Türkiye'de intihar saldırıları düzenleyen teröristleri de silahlandırıyor.''

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

'İSVEÇ YPG İLE DAYANIŞMASINI DİLE GETİRDİ VE FİNANSMAN TEKLİF ETTİ'

İsveç, DAEŞ de dahil olmak üzere terörist gruplarla savaşmak için Suriye'ye muharebe birlikleri gönderen ilk NATO müttefiki olan Türkiye'ye karşı PKK'nın Suriye bileşeni olan YPG ile dayanışmasını dile getirdi ve finansman teklif etti.

23 Nisan Hangi gemi hangi limanda ziyaret edilebilir? Gemiler saat kaça kadar vatandaşlara açık olacak? 23 Nisan Hangi gemi hangi limanda ziyaret edilebilir? Gemiler saat... Haberi Görüntüle

'YALAN SÖYLEMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ'

''Dürüstlük en iyi politikadır, Ann Linde. Gözümüzün içine bakıp yalan söylemeye devam ediyorsun.
Terör örgütü PKK'yı desteklemeye devam ediyorsunuz.
İsveç, PKK'yı gerçekten terörist bir oluşum olarak görüyorsa, gereğini yapmalıdır.''

Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara kesilen ceza iptal mi oldu? Düzce'de radar cezaları iptal mi edildi? Selektörle radar uyarısı yapanlara... Haberi Görüntüle

PKK İSVEÇ YAPIMI SİLAHLARI KULLANIYOR

Finlandiya ile NATO'ya üyelik için başvuru yapan ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK mensuplarının iadesine yönelik talepleri karşılıksız bırakan İsveç'in ürettiği AT-4, PKK tarafından yoğun olarak kullanıldı.

AT-4 isimli tek atışlı tanksavar silahının bugüne kadar PKK'nın Türk güvenlik güçlerine yönelik yurt içinde ve sınır ötesindeki saldırılarında kullandığı belirlendi.

Son olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde de PKK'lı teröristlerin kullandığı bir mağarada ele geçirilen silahlar arasında AT-4 tanksavar roketi de yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading