Yandex Metrica

İstiklal’deki kalleş saldırıda yeni gelişme: Bakan Soylu duyurdu! Kritik ismin kardeşi yakalandı

İstiklal’deki kalleş saldırıda yeni gelişme: Bakan Soylu duyurdu! Kritik ismin kardeşi yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Taksim saldırganı teröristin sözde eşi olan Bilal'in YPG üniformalı fotoğrafları da ele geçirildi" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:07

Son dakika haberleri...  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Taksim saldırganı teröristin sözde eşi olan Bilal'in YPG üniformalı fotoğrafları da ele geçirildi." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.Soylu, "2020-2022 yılları arasında Türkiye'de yapılmak üzere Suriye'de planlanan 81 terör saldırısı girişimi engellendi." bilgisini paylaştı.

Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi hortum oluştu Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi... Haberi Görüntüle

"KİMSE TÜRKİYE'DEN BÖYLE BİR ŞEY BEKLEMİYORDU"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin bugün istihbaratı, ordusu, jandarması, polisi ve savunma sanayii aktörleriyle bir arada hareket ettiğini belirterek, "Biz ilk kez bir fırsat ele geçirdik. Büyük devlet aklı. Biz önümüzü göremezken yıllar önce 2023 hedefi ortaya koyduk. 2053 hedefi... 2071 hedefi... Şimdi yetmedi Türkiye Yüzyılı hedefi ortaya koyuyoruz. Yani Türkiye'den kimse böyle bir şey beklemiyordu." sözlerini kullandı.

2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı öğretmen sınv görevi ücreti ne kadar? 2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek... Haberi Görüntüle

YPG ÜNİFORMALI FOTOĞRAFLARI ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Soylu, Beyoğlu'ndaki hain saldırının firari şüphelisi Bilal Hassan'ın kardeşinin yakalandığını söyledi.

Soylu, "Taksim saldırısı sonrası kaçan Bilal Hassan'ın kardeşi yakalandı. Taksim saldırganı teröristin sözde eşi olan Bilal'in YPG üniformalı fotoğrafları da ele geçirildi." ifadelerini kullandı.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN YAKALANMAMIŞ OLSAYDI TARİHİN EN BÜYÜK PATLAMALARINDAN BİRİNİ GERÇEKLEŞTİRECEKTİ

Bakan Soylu'nun açıklamaları şu şekilde;

Harem ve Bayrampaşa eylemleri... Eğer biz saldırganı yakalamamış olsaydık Bayrampaşa Forum AVM'de tarihin en büyük patlamalarından birisi gerçekleşmiş olacaktı.

Harem... Suriye'de PKK terör örgütünün koordine ettiği ve aktarım yaptığı tespit edilen İbrahim, Ramazan Aslan ve Yaşar Samur isimli 3 örgüt mensubu 29 Nisan 2021 tarihinde İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? Haberi Görüntüle

"5 KG PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ"

Sigara paketlerine gizlenmiş 5 kg ağırlığında telefon düzenekli patlayıcı ele geçirildi. Ve bunu Harem'de patlatacaklardı.

Mesela Ankara'da yak yakaladığımız Anıtkabir'i patlatacak, Anıtkabir'in keşfini yapan, ondan sonra bir eylemci vardı.

O da bir DEAŞ eylemiydi.

Bayramda AVM'ler kaç saat açık (10,11,12 Nisan)? Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayramda AVM'ler kaç saat açık (10,11,12 Nisan)? Bayramda AVM'ler açık... Haberi Görüntüle

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETMİŞTİ

İstanbul'un kalbi Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen alçak saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 81 kişi de yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading