Yandex Metrica

İstiklal Caddesi'nde korkutan yangın! Kiliseye sıçradı

İstiklal Caddesi'nde korkutan yangın! Kiliseye sıçradı

İstiklal Caddesi'nde bir restoranda korkutan bir yangın meydana geldi. Restorandaki yangın yan taraftaki kiliseye de sıçradı. Yangında ölen ve yaralanan olmazken itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:34

İstiklal Caddesi'nde bir restoranda korkutan bir yangın meydana geldi. Mutfakta başlayan yangın bacanın alev almasıyla yan taraftaki Santa Maria Drapersi Kilisesi'nin misafirhanesine de sıçradı.

Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den fazla kişi kabinlerde mahsur kaldı Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den... Haberi Görüntüle

TRAMVAY SEFERLERİNE ARA VERİLDİ

Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken kısa sürede yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yangın nedeniyle İstiklal Caddesi'ndeki Nostaljik Tramvay seferlerine de ara verildi. 

Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı? Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni... Haberi Görüntüle

İÇERİDE KİMSE YOK 

Santa Maria Draperis Kilisesi Baş Papazı Makuta Eleuthere "Yangın restoranda çıktı. Yan taraftan kilisenin misafir odası ve personel odasına geldi. Herkes uyandı. İçeride kimse yok" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading