Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstek parça dehşeti bitmiyor! Çiftetelli isteyen 10 kişi müzisyeni tanınmaz hale getirdi

İstek parça dehşeti bitmiyor! Çiftetelli isteyen 10 kişi müzisyeni tanınmaz hale getirdi

Ankara'da müzisyen Onur Şener'in istek şarkı çalmadığı bahanesiyle öldürülmesi henüz gündemde yerini korurken bir istek şarkı dehşeti de Bursa'da yaşandı. Müzisyen Özkan Süslerer'den çiftetelli çalmasını isteyen grup, Süslerer'i öldüresiye dövdü. Kaburgası kırılan müzisyenin yüzü tanınmayacak hale geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Bursa'da bir eğlence mekanında 10 kişi, istekte bulundukları parçayı ikinci kez çalmadığı sebebiyle tartıştıkları müzisyeni öldüresiye dövdü. 

Mudanya'nın Eşkel semtindeki bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, mekana gelen 10 kişilik grup, o sırada sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer'den ikinci kez aynı parçayı çalmasını istedi. 

Müzisyen Süslerer ise çiftetelliyi biraz vakit geçtikten sonra tekrar çalacağını ifade etti. 

Üsküdar'da Hilmi Türkmen'in katılımı ile Gümüşsu Camii bugün açılıyor! Haberi Görüntüle

10 KİŞİ SALDIRDI 

Bunun üzerine 10 kişilik müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi sözlü tartışma sonlandırıldı.

Saldıganlar sahnedeki çalışanların molaya çıkmasını bekledi. Bu esnada Özkan Süslerer'in molaya çıktığını gören 10 kişi arka bahçede yakaladığı müzisyeni öldüresiye dövdü.

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den MMU KAAN açıklaması: Yerli motorla uçmazsa... Haberi Görüntüle

KABURGALARI KIRILDI 

İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri kaburgası kırılan ve yüzü tanınmayacak hale gelen Süslerer’i hastaneye sevk ederken, jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili tahkikat başlattı.

Ölümden döndüğünü belirten müzisyen Süslerer olayı şöyle anlattı:

Oyun havası çalıyorduk. Yaklaşık 10 dakika sonra sanatçının gelmesiyle müziğe ara verdik. Daha sonra yanıma sahnede oyun oynayan müşterilerden biri geldi ve bana aynı parçayı bir kez daha çalmamı söyledi.

İBB Başkan adayı Kurum'dan İmamoğlu'na metro tepkisi: 5 yılda tek... Haberi Görüntüle

MÜZİSYENE PUSU KURDULAR 

Tekrar çiftetelli çalmamı istediler. Ben de bir müddet sonra tekrar çalacağımı belirttim. Ardından benimle küfürlü konuşmaya başladı. Ben yine sabırlı davranıp bir şey demedim.

Sonra bu 10 kişi bana pusu kurdular. Mola yapmamı beklemişler. Mola yapmak için arka bahçeye çıkınca bir anda darp etmeye başladılar. Bir türlü kaçamadım. Kaburgamda kırık ve omzumda çıkık oluştu. 3 gündür işe gidemiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim. İki telefonum da kırıldı.

İstanbul ilçelerinde kim nerede önde? 31 Mart yerel seçim anket... Haberi Görüntüle

SALDIRGANLAR ARANIYOR 

Jandarma ekipleri güvenlik kamerasından tespit ettiği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading