Yandex Metrica
SON DAKİKA
İşte son seçim anket sonuçları! Erdoğan'ın oyları zirvede

İşte son seçim anket sonuçları! Erdoğan'ın oyları zirvede

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin oy oranını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CNN Türk'te katıldığı Tarafsız Bölge programında gündeme dair merak edilenleri cevapladı.

Uzaktan çalışanlar dikkat! Terfi etmek istiyorsanız... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZDE 53'E ULAŞTI

Mustafa Şen, haftada 3-4 araştırma yaptıklarını söyleyerek mevcut durumda AK Parti'nin oy oranının yüzde 41 olarak göründüğünü belirtti. Şen, "40 küsür, 41 küsür 41 gibi üç araştırmada çıkan sonuçlar böyle. Yüzde 41 demek daha doğru. Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 51. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise 53 küsür görünüyor. 53 ile birlikte 55'i de gördüm." dedi.

Kocaeli'nde konteyner yüklü gemi limana çarptı! Vinçlerin devrilmesinden sonra bölgeye... Haberi Görüntüle

CUMHUR İTTİFAKI YÜZDE 51 CİVARINDA

Asrın felaketiyle ilgili olarak Erdoğan'a desteğin yüksek olduğunu ifade eden Şen "Deprem sürecine baktığımızda 'Erdoğan mı bu hasarı toparlar, rakipler mi toparlar' dediğimizde arada uçurum var. Cumhurbaşkanımıza olan yüksek güveni yansıtıyor. Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımızdan bir beklentisi var. Araştırmalarda yüzde 53'ü daha sağlam olarak gördüğüm için bunu dile getiriyorum. Cumhur İttifakı'nın yüzde 51 civarında bir oy oranı olacağını ön görüyoruz." dedi.

Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş,... Haberi Görüntüle

SAHTE ANKETÇİLERE TEPKİ 

Sahte anketçilere de tepki gösteren Şen, "Ortalarda bilimsel araştırma diye sunulan hayal ürünü şeyler ile karşı karşıya kalıyoruz. Biri daha önce 'yanılırsam dükkanı kapatacağım' demişti. Bir başkası şöyle söylemişti bir önceki seçimde, 'Eğer böyle değilse ben bu mesleği bırakıyorum.' Sonra bu dedikleri çıkmadı. İşlerini bilimsel kurallara göre yapmıyorlar, etik değerlere uymuyorlar. Daha sonra bu isme sordular 'Hani sen dükkanı kapatacaksın, neden kapatmadın?' Türkiye'ye yakışmayan şeyler. Bunu neden böyle yapıyorlar? Sadece propaganda olsa bunu mazur görürsünüz." ifadelerini kullandı.

Seçim akşamı provokasyonlarına da dikkat çeken Mustafa Şen, "Ben daha iğrenç bir şey seziyorum. Seçim akşamı oylarımız çalındı diye halkı sokağa dökmek isteyenler olabilir. Aynısını Sayın İnce'ye yapmaya kalktılar. Sayın İnce 'Adam kazandı. Bunlar şizorfen' dedi. Ben böyle şey seziyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading