Yandex Metrica

İşte dün gecenin özeti! Dolarda son duruma dair en çarpıcı yorum

İşte dün gecenin özeti! Dolarda son duruma dair en çarpıcı yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni finansal alternatifler ve ekonomik tedbirleri açıklaması sonrası Dolar/TL'de sert düşüş yaşandı. Muhalefeti adeta yasa boğan dolardaki düşüşle dair en anlamlı yorumlardan biri Gazeteci Ömer Aydın'dan geldi.

Gündem

23.01.2024, 18:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz kurlarındaki ve piyasadaki suni yükselişe yönelik tedbir açıklamaları piyasalardaki olumsuz rüzgarı tersine çevirdi. Kurda son dönemde yaşanan keskin dalgalanmaların ardından Cumhurbaşkanı'nın dün yaptığı açıklamalar dövizde keskin düşüşe neden oldu. 

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

DÜN GECEYİ EN İYİ ANLATAN TWEET

Haftanın ilk günü 18 lira bandında seyreden dolar, Erdoğan'ın yaptığı konuşmanın ardından gece saatlerinde 12 liraya kadar geriledi. Dolardaki yükselişe adeta sevinen muhalefeti üzen düşüşler sosyal medyada da dikkat çekici yorumlarla karşılık buldu. O yorumlardan biri Fransa'da yaşayan Gazeteci Ömer Aydın'a aitti. Gece doların 12 liraya kadar gerilemesinin ardından sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını paylaşan Aydın, imzanın şekliyle kurdaki dalgalanmaya ve sonuçta yine Erdoğan'ın açıklamasıyla yaşana düşüşe gönderme yaptı. 

İşte o dikkat çeken paylaşım: 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading