Yandex Metrica

İşte CHP vizyonu! Bir tarafta tarihi konut projesi diğer tarafta yine ucube bir heykel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini açıkladığı gün sosyal medyada bir video gündeme oturdu. Videoda CHP'li Sarıyer Belediyesi'nin, ne analttığı ettiği  anlaşılamayan bir heykel açılışına ait görüntüler yer alırken, birçok vatandaş "İşte CHP vizyonu" şeklinde yorumlarda bulundu. 

Gündem

05.03.2024, 00:12

Ana muhalefet partisi CHP, en iyi yaptığı heykel dikme icraatlarına bir yenisini ekledi. CHP'li Şükrü Genç yönetimindeki Sarıyer Belediyesi, ilçedeki Kilyos Kum Zambakları Parkı'nda yeni bir heykel projesini hayata geçirdi. 

Hudut kartalları görev başında: Bayramda vatan nöbeti! Hudut kartalları görev başında: Bayramda vatan nöbeti! Haberi Görüntüle

BU HEYKEL NEYİ ANLATIYOR?

Kilyos'ta 7-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kum Zambakları Festivali'nin açılışında düzenlenen Hurdadan Heykel Sempozyumu’nyla hayata geçirilen heykel projesinin açılışına Belediye Başkanı Genç de katıldı. Burada bir konuşma da yapan Genç, "Burada çok güzel tasarımlar var. Önemli olan bunları anlamak" ifadelerini kullandı. Başkan Genç heykel için "Önemli olan bunları anlamak" dese de devasa bir dudağı tasvir eden heykelin neyi anlattığı anlaşılamamış olacak ki açılışa ait görüntüler bugün sosyal medyada gündem oldu.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

BİR DE "DRONE" İLE GÖRÜNTÜLEDİLER

Birçok sosyal medya kullanıcısı heykeli, estetikten uzak, ucube bir eser olarak nitelendirirken; partilerin hizmet anlayışına ilişkin değerlendirmeler de dikkatlerden kaçmadı. Açılışı yapılan heykeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile karşılaştıran birçok vatandaş, aradaki anlayış farkına vurgu yaparken "İşte CHP vizyonu" demekten kendini alamadı.

Diğer  yandan heykel açılışının büyük bir hizmetmiş gibi drone vasıtasıyla görüntünlenmesi de sosyal medya kullanıcıları arasında espri konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading