Yandex Metrica

İstanbullular Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir araya geldi! NEF Stadyumunda Erdoğan için koreografi hazırlandı

İstanbullular Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir araya geldi! NEF Stadyumunda Erdoğan için koreografi hazırlandı

AK Parti'nin "İstanbul'un sözü: Birlik, İrade, Zafer" NEF Stadyumu'nda başladı. Binlerce vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlemek için gelirken Erdoğan'ın kürsüye çıktığı anda tribündeki gençler bir koreografi yaptı.

Gündem

23.01.2024, 20:07

AK Parti'nin AK Parti'nin "İstanbul'un sözü: Birlik, İrade, Zafer" programı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile başladı. 

İl teşkilatının hazırlıklarını günlerdir büyük titizlikle yürüttüğü program için partililer stadı saatler öncesinden doldurdu.

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

İRADE SENDE SANDIK GÜVENDE 

Vatandaşlar, Erdoğan'ı gelişini bekledikleri süre içinde marşlar eşliğinde sık sık "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

Diğer yandan, bazı yerler Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portreleri ve Türk bayraklarıyla donatılırken, bazı yerlere de "Öyle Bir Kazanacağız Ki Kimse Kaybetmeyecek", "İrade Sende, Sandık Güvende", "İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor", "Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor", "Güçlü Lider, Büyük Türkiye", "Hep Aynı Aşkla Liderinin Yanında" yazılı pankartlar asıldı.

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ı kabul etti Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ı kabul... Haberi Görüntüle

KOREOGRAFİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi ile coşku artarken, stat hoparlörlerinden marşlar çalındı. 

Tribünlerdeki gençler ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için koreografi hazırladı. Koreografinin arkasında 'İstanbul'un sözü tamam İnşallah' sözleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading