Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbullu'nun parası yine yandaşa peşkeş çekilmiş! Bir gecede 3 milyon 100 bin lira buhar oldu

İstanbullu'nun parası yine yandaşa peşkeş çekilmiş! Bir gecede 3 milyon 100 bin lira buhar oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'un Fethi'nin 570. yıl dönümünde düzenlediği etkinlikte fahiş fiyatlar ile hizmet alımı yaptığı iddia edildi. Söz konusu organizasyonda İBB'nin kasasından toplamda 3 milyon 100 bin lira para çıktı.

Gündem

23.01.2024, 21:00

İstanbul'un Fethi'nin 570 yıl dönümünde Maltepe'de fethin kutlama etkinlikleri yapıldı. Bu etkinlikte İBB'nin yandaşlarına para saçtığı ortaya çıktı. 29 Mayıs fetih organizasyonu için ihale açan İBB'nin hizmet alımı belgelerini gazeteci Cengiz Alçayır, sosyal medyadan paylaştı.

Bülent Cihantimur'un 'taziyede bulunduk' sözlerine acılı babadan dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

DAVUL ZURNAYA 800 BİN

Söz konusu belgelerde, "Muhalif organizasyonlar kapsamında Maltepe etkinlik alanı 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlamaları etkinlik halk dansları ve davul grubu gösterisi (2 adet kaşe ödemesi) hizmet alım işi" ihalesinin 26 Mayıs'ta sonuç ilanında Piktora Yapım ve Prodüksiyon Hizmetleri Limited Şirketi'ne 800 bin ödendiği görülüyor.

AYM yeni başkanı Kadir Özkaya kimdir? Kadir Özkaya nereli? Haberi Görüntüle

ORKESTRA VE KOROSUNA 1 MİLYON 350 BİN 

İBB'nin "Muhalif organizasyonlar kapsamında Maltepe etkinlik alanı 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlamaları etkinlik senfoni orkestrası ve korosu konseri (2 adet kaşe ödemesi) hizmet alım işi" ihalesinin 26 Mayıs'taki sonuç ilanında Pink Team Proje Yönetimi Anonim Şirketi'ne 1 milyon 350 bin ödediği anlaşılıyor.

İsrail hesap verecek! Ankara Tel Aviv ateş hattı! Katz'ın skandal... Haberi Görüntüle

KONSERLER İÇİN 950 BİN

İBB'nin "Muhalif organizasyonlar kapsamında Maltepe etkinlik alanı 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlamaları etkinlik konserleri (2 adet kaşe ödemesi) hizmet alım işi" için 26 Mayıs'ta Imagina Tasarım ve Prodüksiyon Limited Şirketi'ne 950 bin lira ödediği görülüyor.

23 Mart Erdoğan Ankara mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

3 MİLYON 100 BİN BUHAR OLDU

İBB, halk dansları ve davul grubu gösterisi, senfoni orkestrası, korosu konseri ve etkinlik konserlerine toplamda 3 milyon 100 bin lira ödediği ama başka masraf yapılıp yapılmadığı ise şu an için bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading