Yandex Metrica

İstanbullu'nun çilesi bitmiyor! Miting alanını bu kadar dolduramadılar

İstanbullu'nun çilesi bitmiyor! Miting alanını bu kadar dolduramadılar

İstanbul'da toplu taşımada yaşanan aksaklıklar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. İstanbullular, Ekrem İmamoğlu yönetiminde çile çekmeye devam ediyor. Yürümeyen merdivenler, yanan ya da yolda kalan otobüslere bir yenisi daha eklendi. Beylikdüzü metrobüs hattında Yenibosna durağında yaşanan kalabalık vatandaşı isyan ettirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce İBB'nin yapmak istediği projelerde "Cumhur İttifakı karşı çıktığı için yapamıyoruz, engelleniyoruz" iddialarında bulunmuştu.

Seçim sürecinde sahnelerden inmeyen İmamoğlu yine kendisini yalanladı ve geçtiğimiz günlerde İBB'de işlerin tıkır tıkır yürüdüğünü söyledi.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ni örnek vereyim. 31 Mart'ta çoğunluğu aldılar mı aldılar. Başkanlık bizde Meclis de Cumhur İttifakı'nda. Ne oldu kardeşim işler tıkır tıkır işliyor.

Ancak bugün metrobüs hattında yaşanan aksaklık bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni bölümü ne zaman? Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni... Haberi Görüntüle

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUYOR MU?"

Motoru yanan İETT otobüsü, yolda kalan metrobüsler, çalışmayan metrolar ve daha birçoğu... Bu kez de Beylikdüzü metrobüs hattında Yenibosna durağında yaşanan kalabalık vatandaşı isyan ettirdi

Fundamentalist isimli Twitter kullanıcısı, saat 17:30 sıralarında Yenibosna metrobüs durağındaki kalabalığı kişisel hesabından paylaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading