Yandex Metrica

İstanbulkart sahipleri dikkat! 1 Ocak'tan itibaren geçersiz olacak

İstanbulkart sahipleri dikkat! 1 Ocak'tan itibaren geçersiz olacak

Milyonlarca İstanbullunun kullandığı İstanbulkartlarda yeni dönem başlıyor. İstanbulkartını kişiselleştirmeyen vatandaşlar 1 Ocak'tan itibaren özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat haklarından faydalanamayacak.

Gündem

28.03.2024, 09:50

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor. İstanbulkartını kişiselleştirmeyen vatandaşlar 1 Ocak 2023'ten itibaren özel aktarma, ücret iadesi ve resmi  tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan faydalanamayacak.   

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Haberi Görüntüle

İSTANBULKARTLARIN KİŞİSELLEŞTİRİLMESİ GEREKİYOR

Toplu taşımada kullanılan İstanbulkartların yeniyıla kadar kişiselleştirilmesi gerekiyor.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

3 MİLYON İSTANBULKART HÂLÂ KİŞİSELLEŞTİRİLMEDİ

Megakent İstanbul'da toplam 22 milyon aktif İstanbulkart bulunuyor. Bunların ise 3 milyonu henüz kişiselleştirilmemiş durumda.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

1 OCAK'TA SÜRE DOLUYOR

Kişiselleştirilmemiş İstanbulkartlar, 1 Ocak tarihinden itibaren yine toplu taşıma araçlarında kullanılabilecek. Ancak bu kartlara sahip kişiler, aktarma, ücret iadesi, resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan faydalanamayacak.

Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar - Samandıra Metrosu saat kaçta açılacak? Üsküdar - Samandıra Metro son durum ne, açıldı mı? Üsküdar... Haberi Görüntüle

SADECE KIRMIZI KARTLARDA YAPILABİLECEK

Kişiselleştirme işlemi sadece kırmızı renkli anonim İstanbulkart’ta yapılabilecek.

Öğrenci, öğretmen, anne, 60 ve 65 yaş üstü gibi özel statüdeki İstanbulkartlar, mevcut haklardan faydalanmaya devam edecek.

Toplu taşıma kullanan vatandaşların 1 Ocak'tan sonra mağduriyet yaşamamak için İstanbulkart internet sitesi üzerinden işlemleri yapması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading