• G.ALTIN

    4.300,14

  • DOLAR

    40,2256

  • EURO

    46,7180

  • BIST 100

    10.225,48

  • BITCOIN

    $116.892

İstanbul'da ulaşım çilesi sürüyor: Metro arızalandı yolcular tahliye edildi

İstanbul'da ulaşım çilesi sürüyor: Metro arızalandı yolcular tahliye edildi

İstanbul'da Yıldız-Mahmutbey Metrosu'nun Nurtepe istasyonunda meydana gelen arıza nedeniyle seferler uzun süre aksadı. Vatandaşlar dakikalarca metro istasyonunda beklemek zorunda kaldı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin neden olduğu ulaşım çilesi her geçen gün artıyor. 

İBB iştiraki Metro İstanbul'un yönetimindeki Yıldız-Mahmutbey Metrosu'nun Nurtepe istasyonunda akşam saatlerinde elektrik arızası meydana geldi.

ARIZA NEDENİYLE SEFERLER AKSADI

Yolcularla dolu olan metronun arızalanmasının ardından seferler, Nurtepe istasyonundan her iki yöne aktarmalı olarak yapılarak mağduriyet aza indirilmeye çalışılsada vatandaşlar yol çilesine isyan etti.

Metroda yaşanan arıza nedeniyle seferlerin, Yıldız-Nurtepe ve Nurtepe-Mahmutbey istasyonları arasında yapılması nedeniyle gecikmeler yaşanırken, yolcular Nurtepe istasyonunda dakikalarca metronun gelmesini bekledi.

METRO İSTANBUL'DAN ARIZA AÇIKLAMASI

Yaşanan arıza nedeniyle Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattımızda seferlerimiz Nurtepe istasyonundan her iki yöne aktarmalı olarak yapılmaktadır. Metro seferlerimize ek olarak Mecidiyeköy-Nurtepe istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile ring seferi yapılmaktadır" denildi.

Avatar
TR Haber