Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da korkutan patlama

İstanbul'da korkutan patlama

Avcılar’da iki binanın arasında bulunan ayakkabıcı dükkanında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada 4 kişi yaralandı. Yıkılan bina duvarının altında kimsenin olup olmadığına yönelik çalışmalar devam ederken, çevrede bulunan araçlarda zarar gördü.

Gündem

23.01.2024, 17:46

Olay, saat 21.00 sularında Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mahir Sokak'ta bir ayakkabı dükkanında meydana geldi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, iki binanın arasında bulunan ayakkabı dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada 4 kişi yaralandı.

Patlamanın ardından işyeri alev alev yanarken, mahallede büyük bir panik yaşandı. Meydana gelen şiddetli patlamadan dolayı, ayakkabı dükkanının yanındaki binanın duvarı yola yıkılırken, park halindeki araçlar zarar gördü.

Panikle evlerini boşaltan vatandaşlar itfaiye, sağlık ve polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan müdahalelerin ardından ambulansa alınan yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı.

2023-2024 MEB tatil takvimi açıklandı: Okullar ikinci ara tatile ne... Haberi Görüntüle

POLİS VE VATANDAŞ İTFAİYEYE YARDIM İÇİN EL BİRLİĞİYLE ENKAZI KALDIRDI

İhbarın ardından olay yerine birçok ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yola dökülen enkaz altında kimsenin olup olmadığına yönelik çalışmalar yaptı. Bu esnada itfaiye ekiplerine polis ve vatandaşlar elbirliğiyle yardım ederek enkazı yoldan kaldırdı.

Yarın okullar yarım gün mü, tatil mi 18 Mart? 18... Haberi Görüntüle

SOKAKTAKİ DOĞAL GAZ KESİLDİ

Patlamanın ardından olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri sokaktaki doğalgazı kesti. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalelerden sonra yangın kısa sürede söndürüldü. Ekipler yangının çıkış nedenini araştırmak için çalışma başlattı. Patlamanın yaşandığı bölge ise drone ile havadan görüntülendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading