Yandex Metrica

İstanbul Üniversitesi'nde yapılacak olan LGBT pikniği Müslüman öğrencilerin eylemi sonrası iptal edildi

İstanbul Üniversitesi'nde yapılacak olan LGBT pikniği Müslüman öğrencilerin eylemi sonrası iptal edildi

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde LGBT üyeleri tarafından düzenlenmek istenen eyleme Müslüman öğrenciler tarafından engellendi. Tekbirler eşliğinde Beyazıt Meydanı'na gelen öğrenciler LGBT'ye geçit vermeyeceklerini belirten bir bildiri okudu.

Gündem

23.01.2024, 22:09

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nde LGBT'liler tarafından düzenlenmek isteyen piknik Müslüman öğrenciler tarafından engellendi. 

Tekbirler eşliğinde Beyazıt Meydanı'nda toplanan öğrenciler sloganlar eşliğinde LGBT'lilerin eylem girişimini protesto ettiler. 

Diğer yandan İÜ ÜNİAK isimli teşkilat “Bizim onurumuz bize yeter!” başlıklı açıklamasında 'Onur Pikniği' düzenleyecek LGBT üyelerini 'sapkın bir azınlık' olarak nitelendirdi.

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

'TERÖR PROPAGANDASINA İZİN VERMEYECEĞİZ'

Ülkü Ocakları ise yaptıkları açıklamada, "Bizim olan Beyazıt’ta sözde şenlik özde terör örgütü propagandasına dönüşen şovlara en ufak müsamaha göstermeyeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? İbrahim Uslu kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim oldu? Haberi Görüntüle

'SAPKINLIĞIN KARŞISINDA FITRATIN YANINDAYIZ'

LGBT üyeleri onur haftası için planlanan organizasyona birçok sivil toplum örgütü "Sapkınlığın karşısında fıtratın yanındayız" başlıklı hazırlanan bildiriyle tepki gösterdi.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

HER ŞEYE RAĞMEN YAPACAĞIZ DEYİP İPTAL ETTİLER 

LGBT üyeleri her türlü tepki ve baskıya rağmen etkinliklerini gerçekleştireceklerini iddia etse de Müslüman öğrencilerin baskısı sonucu etkinlik iptal edildi. 

Yapılan duyuruda, pikniğin iptal edildiği duyurulurken, grup üyelerine Beyazıt çevresinde gezmemelerini ve alandan ayrılmaları tavsiye edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading