Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'u sağanak yağmur vurdu! Rögar kapakları patladı caddeler sular altında kaldı

İstanbul'u sağanak yağmur vurdu! Rögar kapakları patladı caddeler sular altında kaldı

AKOM'un 3 gün boyunca sürecek dediği sağanak yağmur bu sabah İstanbul'da başladı. Esenyurt'ta etkili olan sağanak yağış rögarları patlattı. Caddeler sular altında kalırken araçlar güçlükle ilerleyebildi.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Son dakika haberi! İstanbul'da beklenen sağanak yağmur yağışı bu sabah saatlerinde başladı. AKOM tarafından dün yapılan açıklamaya göre, 3 gün boyunca etkisini gösterecek sağanak yağmur Esenyurt-Beylikdüzü çevresini fena vurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; halen İstanbul'un batı çevrelerinde devam eden gök gürültülü sağanak yağışların, Çatalca, Silivri, Büyükçekmece ve Arnavutköy ilçelerinde bugün öğle saatlerine kadar yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

İsrailoğulları kimdir, kimin soyundan? Hz. Musa'dan hangi yemeği istemiştir? Kim... Haberi Görüntüle

TAHLİYE KANALLARI PATLADI

Uyarıların ardından sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt ve Beylikdüzü çevresinde etkili olan yağış nedeniyle kanalizasyon ve su tahliye kanalları patladı.

MEB ORTAK SINAV TARİHLERİ | Ortak sınavlar ne zaman başlayacak... Haberi Görüntüle

CADDELER SULAR ALTINDA KALDI

Köprü altları ve sokak araları sel sularıyla dolup taştı. İş yerlerine arabayla gitmek isteyen vatandaşlar dahi sel suları ile dolan caddelerde ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'da oy verme saat kaçta başlayacak, ne zaman bitecek? İzmir,... Haberi Görüntüle

RÖGARDAN FIŞKIRAN SU TRAFİĞİ DURDURDU

Öte yandan patlayan rögardan fışkıran sular caddeyi kaplarken, trafiğin de durmasına neden oldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sinop'ta ilginç anlar: CHP'li Engin Altay, Özgür Özel'i "çırağım" diyerek... Haberi Görüntüle

AKOM'DAN UYARI

AKOM'dan yapılan açıklamada, “Yağışların Çarşamba günü içerisinde etkisini artırması, yağış anında kuvvetli rüzgarla beraber yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor” denildi.

Seçmen kağıdı olmadan oy verilir mi? 31 Mart seçmen kağıdı... Haberi Görüntüle

PERŞEMBE AKŞAMAINA KADAR DEVAM EDECEK

Ayrıca yağışlı havanın perşembe akşam saatlerine kadar etkili olabileceği de belirtildi.

Beyoğlu Belediyesi hangi partide? Beyoğlu Belediye başkanı kimdir? Beyoğlu Belediye... Haberi Görüntüle

2 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ 

Esenyurt Yeşilkent Mahallesi'nde yağış nedeniyle oluşan 2 metrelik çukura servis aracı düştü. İçerisinde sürücü ve bir yolcunun olduğu servis aracının sol ön tekeri oluşan çukura girdi. Rögarların taştığı anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.Sokak üzerine gelen belediye ekipleri çalışma başlattı. 

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan gençleri... Haberi Görüntüle

"ŞİDDETLİ YAĞDI"

Yaşanan seli anlatan servis şoförü, " Yağmur çok şiddetli yağıyordu, zaten ön taraf patlamıştı ben de sağa dönmek istedim. O sırada arabanın ağırlığı ile yol çöktü. Bir yolcum vardı. Ben de diğer kapıdan indim. Baya şiddetli yağdı. " dedi.  Mahalle sakini İbrahim Çabalak, "Yağmur çok şiddetliydi. 3-4 kez aynı yerde çukur oluştu. Rögar patlıyor sürekli. Yaralanan olmadı maddi hasar meydana geldi. Sokakta baya kötü." şeklinde konuştu. 

Valilik duyurdu: Bir ilde daha kar yağışı nedeniyle eğitime ara... Haberi Görüntüle

SİLİVRİ'DE SU BASKINLARI

İstanbul Silivri'de etkili olan sağanak nedeniyle bazı yerleri su bastı. Kentteki bazı bölgelerde sabaha karşı etkili olan yağış, Silivri bölgesinde aralıklarla devam etti. Sağanak nedeniyle Piri Mehmet Paşa Mahallesi Şerif Sokak, rögarların tıkanması üzerine sular altında kaldı. Sokaktaki bazı iş yerlerinin bodrum katlarını su basarken, bir otomobil de girdiği su birikintisinden çıkamadı. Silivri Belediyesi ve İSKİ ekipleri suyu tahliye etmek için çalışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading