Yandex Metrica

İstanbul trafiğinde tatil yoğunluğu! Yoğunluk rekora ulaştı

İstanbul trafiğinde tatil yoğunluğu! Yoğunluk rekora ulaştı

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinin hafta sonuyla birleşmesini fırsat bilen vatandaşlar erkenden yola çıktı. Öğle saatlerinden itibaren trafikte büyük yoğunluk başladı. Akşam trafiğiyle birlikte yoğunluğun artması bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 18:12

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi vatandaşlar mesailerin yarım gün olması nedeniyle hafta sonu tatilini cuma günü ile birleştirdi. 3 günlük tatili şehir dışında geçirecek vatandaşlar yola çıkınca, İstanbul'da trafik yoğunluğu öğle saatlerinden itibaren arttı.

Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Papa Franciscus'tan Erdoğan'a dünya barışına yaptıkları için teşekkür! Haberi Görüntüle

NERELERDE YOĞUNLUK VAR?

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikameti Bahçelievler mevkisinde başlayan trafik yoğunluğu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne, TEM otoyolu Gaziosmanpaşa mevkisinde başlayan yoğunluk ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar etkili oluyor. Beşiktaş'ta Dolmabahçe Caddesi'nde başlayan trafik, Beşiktaş Meydanına kadar devam ederken, trafiğin zaman zaman durma noktasına geldiği görülüyor.

Kağıthane, Beyoğlu ve Şişli'den D-100 kara yolu ile TEM otoyollarına bağlantı noktalarında da trafik yoğunluğu artıyor. TEM bağlantı yolu Haramidere mevkisi ile D-100 kara yolu Büyükçekmece istikametinde yan yolda trafik yoğunluğu yaşandığı kaydedildi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolu Pendik, Kartal ve Maltepe mevkilerinde Ankara ve Edirne istikametlerinde yer yer trafik yoğunluğu artıyor. D-100 kara yolu Kadıköy'den Kartal istikametine trafiğin sıkıştığı gözlendi. TEM'de ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde başlayan trafik, Sultanbeyli'ye kadar etkisini sürdürüyor.

Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat! Onlarca yıl ceza alabilirsiniz! Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat!... Haberi Görüntüle

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 60

İBB Cep Trafik uygulamasına göre, bir ara yüzde 74'lere kadar çıkan trafik yoğunluğu 17.00 itibarıyla yüzde 60 seviyelerinde.  

istanbul trafik

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading