Yandex Metrica

İstanbul Tabip Odası İBB'ye gerçekleştirilen teftişten rahatsız oldu

İstanbul Tabip Odası İBB'ye gerçekleştirilen teftişten rahatsız oldu

CHP yönetiminde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde işe alınan terör iltisaklı kişilerin araştırılması amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından alınan 'özel teftiş' kararı, Türk Tabipleri Birliği'ne bağlı İstanbul Tabip Odası'nı rahatsız etti. Kurum tarafından yapılan açıklamada, 'seçmen iradesine saygı' vurgusu yapılırken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan da destek gecikmedi.

Gündem

23.01.2024, 18:32

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevli olan terör bağlantılı personellerle ilgili geçtiğimiz gün özel teftiş başlattı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada konunun tüm yönleriyle soruşturulacağı ifade edildi.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

İSTANBUL TABİP ODASI 'TEFTİŞTEN' RAHATSIZ

Zeytin Dalı Harekatı'nı ''Savaş bir halk sağlığı sorunudur' ifadeleriyle terör örgütü PKK/PYD'yi savunan Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) bağlı İstanbul Tabip Odası, alınan karardan rahatsız oldu.

Son dakika deprem mi oldu? AFAD az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? AFAD az önce deprem mi... Haberi Görüntüle

KAFTANCIOĞLU'NUN DESTEĞİ GECİKMEDİ

Kurumun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı, "AK Parti'nin İstanbul'da uğradığı yenilgiyi artık hazmetmesi ve seçmen iradesine saygı göstermeyi öğrenmesi gerekir" başlıklı açıklamayı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da kendi hesabı üzerinden alıntılayarak paylaştı.

PKK'lı teröristin ölümü için "İnsanlık kaybetti" diyen ve MLKP terör örgütünün kurucusuna selam durmasıyla gündeme gelen Kaftancıoğlu, "Terör örgütleriyle iltisaklı arayanlar aynaya baksın" açıklamasını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading