Yandex Metrica
SON DAKİKA

İstanbul kara saplandığında dünyanın en pahalı kayak merkezinde tatil yapan Murat Ongun: Uludağ'dan daha ucuz

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Basın Danışmanı Murat Ongun, İstanbul'un kar esareti altında kaldığında geceliği kişi başı 50 bin liraya varan dünyanın en pahalı kayak merkezlerinde Courchevel'de tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Ongun katıldığı bir programda, lüks tatilin Uludağ'daki tatillerden daha ucuz olduğunu iddia etti. Tatilini iptal etmemem sabebini de, "nereden bilebilirim İstanbul'a kar yağacağını" diyerek yanıtladı. İBB'nin kar yağışına karşı yetersiz kaldığı İstanbul'da yollar tıkanmış on binlerce İstanbullu saatlerce yolda kalmıştı.

Gündem

15.02.2024, 16:24

İstanbul, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yoğun uyarılarının ardından 23 Ocak'ta yoğun kar yağışıyla karşı karşıya kalırken, İBB Sözcüsü İstanbul Havalimanı'ndan Cenevre'ye gitmişti. İstanbullular karlarla kaplanan yollarda perişan olurken CHP'li Ekrem İmamoğlu, kendisini İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott'a beğendirme derdindeydi.

Milyonlarca öğrenciye müjde geldi: 1 Nisan'da okullar tatil! Yerel seçim... Haberi Görüntüle

DÜNYANIN EN PAHALI KAYAK MERKEZLERİNDEN

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rumeli Kavağı'ndaki lüks restoran Balıkçı Kahraman'da, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un ise İsviçre'nin lüks kayak merkezi Courchevel'de tatil yapması toplumun büyük tepkisini çekmişti.

Eylem Tok ve oğlu iade edilecek mi? Bakan Tunç açıkladı:... Haberi Görüntüle

''SAHADA MÜCADELE EDENİN YANINDA OLMA ZAMANI'' DEMİŞTİ

Hal böyleyken Ongun sosyal medya hesabından, "İstanbul’da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir.Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı." ifadelerini kullanmıştı.

1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil... Haberi Görüntüle

GECELİĞİ 50-100 BİN ARASI DEĞİŞİYOR

CHP'ye çalışan gazeteciler bile, Ongun'un dünyanın en pahalı kayak merkezlerinden birinde kaldığını ve 'otelin geceliğinin 50 bin lira ile 100 bin lira arasında olduğunu' iddia etmişti. Ongun'un bahse konu konumda kalabileceği otellerin o dönemdeki gecelik fiyatlarının ortalaması ise yaklaşık 70 bin lira civarındaydı.

Kamuoyuna yansıyan bilgilerin ardından kendisini savunan Ongun, "Ben hesabımı belediye başkanıma gösterdim." diye konuşmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta Allah'ın izni ile bunları emekli edeceğiz! Haberi Görüntüle

"TATİLİM ULUDAĞ TATİLİNDEN DAHA UCUZ"

Bugün Haber Global canlı yayınında da konuya ilişkin kendisine yöneltilen soruya yanıt veren İBB Sözcüsü Ongun, "Tatilim Uludağ tatilinden daha ucuz" sözlerini sarf etti.

Hayal Garip'in eski sevgilisi kim? Çocuklar Duymasın Duygu'nun sevgilisi kim? Haberi Görüntüle

"TATİLİ NEDEN İPTAL ETMEDİNİZ? / NEREDEN BİLEBİLİRİM KAR YAĞACAĞINI"

Ongun, faturasını kamuoyuyla paylaşmayacağını yinelerken, kendisine yöneltilen, "Kar yağarken neden tatilini iptal etmedi?" eleştirilerine ise, "Ucuz olsun diye 7-8 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım. Nereden bilebilirim İstanbul'a kar yağacağını. Eşim iki çocuğum gidiyorum yani." diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading