Yandex Metrica

İstanbul kara kış kabusunu yaşarken İmamoğlu bakın nerede ortaya çıktı? Keyfine diyecek bir şey yok

İstanbul kara kış kabusunu yaşarken İmamoğlu bakın nerede ortaya çıktı? Keyfine diyecek bir şey yok

İstanbul son zamanların en şiddetli kar yağışıyla boğuşuyor. Trafiğin durma noktasına geldiği, insanların hastaneye bile gidemediği megakent İmamoğlu'nun keyfine diyecek bir şey yok. İBB başkanı her felakette olduğu gibi bu felakette de bakın nerede çıktı?

Gündem

26.03.2024, 11:51

İstanbul’da mesaisini bitirip evlerine ulaşmak isteyen vatandaşlar, şiddetli kar yağışında İBB’nin düzgün tuzlama çalışmaları yapmaması nedeniyle yollarda kaldı.

Birçok yolda trafik kazası meydana gelirken kilit olan trafikten kaçmak isteyenler kendilerini toplu taşımaya attı. Ancak toplu taşımada oluşan izdiham da seferlerin aksamasına neden oldu.

İstanbulluların yollarda rezil olduğu dakikalarda ise CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu akşam yemeği için bir balıkçıda görüntülendi.

İstanbul’un karla zorlu mücadelesi devam ederken İBB'den herhangi bir destek gelmedi.

Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması Filistin halkı için övünç kaynağıdır' Son dakika... Heniyye: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ı Kuvay-i Milliye'ye benzeten açıklaması... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU KEYİF PEŞİNDE

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler büyük olay olurken, İstanbullular çileden çıkmasına neden oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbulluların sıkıntılarına çözüm bulmak için sahada olması gerekirken soluğu Sarıyer'de bulunan bir balıkçıda aldı.

İmamoğlu'nun balıkçıda çekilen fotoğrafları, sosyal medyada hızla yayılarak büyük tepki topladı.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

AKLISIRA VATANDAŞI KANDIRIYOR

Paylaşımların ardından İmamoğlu soluğu AKOM’da aldı.

Vatandaşların tepkisi çığ gibi büyünce, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan İmamoğlu, “Olağanüstü kar yağışı devam ediyor. AKOM’dayız.” notu ile bir video paylaştı.

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

TROLLERLE KENDİNİ SAVUNMAYA GEÇTİ

Aynı zamanda İmamoğlu lehine sosyal medya platformu Twitter üzerinden algı çalışmaları yapılmaya başlandı.

Birçok hesap aynı anda, “İstanbul’da acayip işler oluyor. Ekrem İmamoğlu şehri drone’larla çektiriyor, tek tek notlar alıyor. Az önce 8 helikopter yardımıyla yollar tuzlandı.. Avrupalı haber ajansları bunun sırrını öğrenmek için İstanbul’a geldi.. Şu bir gerçek ki belediyecilik tarihi baştan yazılıyor.” tweetleri atıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading