Yandex Metrica

İstanbul İl başkanı Kabaktepe yoğun kar yağışı öncesi İBB'ye seslendi: İstanbul'u ihmal etmeyin

İstanbul İl başkanı Kabaktepe yoğun kar yağışı öncesi İBB'ye seslendi: İstanbul'u ihmal etmeyin

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yoğun kar yağışı öncesi İBB'ye seslendi. Kabaktepe, 'İBB yetkililerini de uyarıyorum; önceden yemek sözümüz vardı, tatil planlarımız yapılmıştı gibi bahanelerle İstanbul'u ihmal etmeyin' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:56

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da yoğun kar yağışı uyarısı üzerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Partili İlçe Belediyelerine ve teşkilata seslendi. 

İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili açıklama! İstanbul'da taksici cinayeti: Defalarca bıçaklanıp yola atıldı! Valilikten olayla ilgili... Haberi Görüntüle

AK PARTİLİLERE SESLENDİ

Geçtiğimiz aylarda CHP’li İBB’nin ihmalleri nedeniyle İstanbul’da yaşanan kaosu hatırlatan Kabaktepe, “Geçtiğimiz kar yağışında olduğu gibi İstanbul Teşkilatımızı kenetlenmeye, vatandaşlarımıza destek olmaya davet ediyorum. AK Partili 25 ilçe belediye başkanımızı, hiçbir ayrım ve sorumluluk taksimi yapmadan bütün yolların açık tutulması için canla başla çalışmaya ve sorumluluk almaya çağırıyorum. İBB yetkililerini de uyarıyorum; önceden yemek sözümüz vardı, tatil planlarımız yapılmıştı gibi bahanelerle 16 milyon İstanbullu’yu ihmal etmeyin” dedi.

'İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI İÇİN HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLIYORUZ'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, meteorolojinin İstanbul’da yoğun kar yağışı uyarısı üzerine AK Partili belediyelere ve teşkilat mensuplarına çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yaptığı açıklamada Kabaktepe, “Meteorolojinin uyarılarını dikkate aldık, önceden verdiğimiz tüm yemek sözlerini iptal ettik, İstanbul’da kar yağışı için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz” dedi.

Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay yorum Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay... Haberi Görüntüle

BAŞKANLARA RİCA

Önümüzdeki 5 günün kritik olduğunu vurgulayan Kabaktepe, “Şehrimizde, kar yağışı etkisini gösterdiği andan itibaren, rahmeti de zahmeti de, eşit şekilde pay etme hissiyatıyla her bir teşkilat mensubumuzu çaresizlere, yolda kalmışlara, gidecek yeri olmayanlara destek olmaya, yaren olmaya, yoldaş olmaya davet ediyorum. AK Partili 25 ilçe belediye başkanımızı, hiçbir ayrım ve sorumluluk taksimi yapmadan bütün yolların açık tutulması için canla başla çalışmaya ve sorumluluk almaya çağırıyorum. Bu kritik 5 gün boyunca ilçe merkezlerimizin açık, çay kazanlarımızın kaynar, sıcak çorbalarımızın her daim hazır olmasını ilçe başkanlarımdan hassaten rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

İBB YETKİLİLERİNE SESLENDİ: İSTANBUL VE İSTANBULLULAR SAHİPSİZ DEĞİL

Halka hizmet etmenin önceden verilmiş yemek sözlerinden daha mühim olduğunu belirten Kabaktepe, “Önceden yemek sözümüz vardı, tatil planlarımız yapılmıştı gibi açıklamalarla, bütün uyarılara rağmen, öngöremeyen, çözüm üretemeyen, gerekli tedbirleri almayan, görevlerini ihmal edip 16 milyon İstanbullu’ya soğuk kış günlerinde adeta cehennemi yaşatan İBB yetkililerini uyarıyorum; tedbirinizi alın. Şayet, mücadeleden çekiniyor, korkuyor, ne yapacağınızı bilmiyor iseniz, hiç olmazsa işi; büyükşehrin geçmişten bugüne, yetişmiş, donanımlı, atacağı adımı bilen, şehri tanıyan, karla mücadele uzmanlarına bırakınız. Unutmayın İstanbul ve İstanbullular sahipsiz değildir.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading