Yandex Metrica

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den kritik 'seçim' açıklaması! Yüzde 5'lik kararsız kitle...

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den kritik 'seçim' açıklaması! Yüzde 5'lik kararsız kitle...

İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2023 seçimleriyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, "Cumhur İttifakı’nın ilk turda işi bitireceğini düşünüyoruz. Anketlere baktığımızda yüzde 5’lik bir kararsız kitle var. Seçimin sonucunu bu kesim belirleyecek" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:09

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İhlas Medya'ya ziyarette bulnarak seçim hazırlıklarına dair açıklamalarda bulundu. 

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da... Haberi Görüntüle

'2023 İÇİN BİR ENDİŞEMİZ YOK'

'Ocak ayı itibarıyla seçim atmosferine gireceğiz' diyen Kabaktepe şunları aktardı:

Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İstanbul’umuzun her köşesinde vatandaşlarımızın yanındayız. Seçim yarışında ibre bizim lehimize. Yukarı yönlü bir hava yakalamış durumdayız. Partimizin 2023 için bir endişesi yok. Cumhur İttifakı’nın ilk turda işi bitireceğini düşünüyoruz. Kararsızların oranı düştü. Anketlere baktığımız zaman yüzde 5’lik bir kararsız kitle var. Seçimin sonucunu bu kesim belirleyecek. Tabii bu süreçte rakiplerin ne yapacağına bakmak lazım. Altılı Masa birden çok adayla çıkabilir. Bu da bizim lehimize işler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading